Linnanmäen Vekkula puretaan – uuden suunnitteluun voi vaikuttaa

Vekkula puretaan, mutta uutta suunnitellaan jo.

Linnanmäen Huvipuisto on 67 vuoden ajan muokkautunut kävijä- ja laitemääriltään Suomen suurimmaksi ja suosituimmaksi huvipuistoksi. Yksi Linnanmäen suosituimmista laitteista on jo 60-luvulta palvellut Vekkula.

Vuonna 1961 valmistunut Vekkula on yksi Linnanmäen ikonisimmista laitteista puisen Vuoristoradan ohella. Tämä Linnanmäen vekkula laite on kävijöiden rakastama, sillä se kerää lähes 400 000 huvittelijaa vuosittain. Vekkulaa onkin uusittu useaan otteeseen vuosien varrella, mutta nyt on aika jättää Vekkulalle hyvästit.

– Uuden Vekkulan suunnitteluun otamme ilolla mukaan innokkaat huvipuistokävijät. He saavat äänestää suosikkielementtejään vanhasta Vekkulasta sekä myös toivoa uusia elementtejä. Tulemme kehitystyössä kuuntelemaan erittäin tarkalla korvalla asiakkaidemme toiveita, jotta uusi Vekkula voi hauskuuttaa ja luoda mukavia muistoja huvittelijoillemme jatkossakin, Linnanmäen toimitusjohtaja Pia Adlivankin kertoo.

Vekkulan fanijoukoilla on vielä loppukausi 2017 aikaa käydä nauttimassa huvipuistokohteesta ja auttaa Linnanmäkeä kehittämään vieläkin vekkulampi laite, joka sulattaa kävijöiden sydämet myös tulevaisuudessa. Uuden Vekkulan suunnittelukysely järjestetään syksyn aikana Linnanmäen verkkosivuilla www.linnanmaki.fi/vekkula.

Vekkulaan ja muihin Linnanmäen huvipuistolaitteisiin ehtii vielä huvittelemaan 22.10.2017 asti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.