Katsastuskontti Oy

Katsastuskontti on tuonut auton katsastuspalvelut lähelle asiakasta. Auton katsastus onnistuu kätevästi ostosreissun aikana kauppakeskus Kaaressa ja Espoossa kauppakeskus Espoontorilla.

Katsastuskontti Oy:n perustaja Ilkka on toiminut katsastusalalla eri tehtävissä 8 vuotta. Hän kuunteli asiakkaita herkällä korvalla ja selvitin niitä asioita, mitkä asiakkaalle todella ovat arvokkaita. Perinteisellä katsastusasemilla hän ei pystynyt vastaamaan kaikkiin asiakastarpeisiin, joten mies päätti perustaa yhdessä veljensä Paulin kanssa yrityksen, mikä pystyy vastaamaan asiakkaiden kaikkiin tarpeisiin. Niin syntyi Katsastuskontti.

Katsastuskontti palvelee nyt Helsingissä kauppakeskus Kaaressa ja Espoossa kauppakeskus Espoontorilla. Katsastuskontti katsastaa auton sillä aikaa kun asiakas hoitaa itselleen tärkeitä asioita. Katsastukseen ei tarvitse erikseen ottaa aikaa, vaan se hoituu muiden asioiden aikana. Hyvä asiakaspalvelu on Katsastuskontin kulmakivi ja tavaramerkki, he panostavat siihen määrätietoisesti.

Katsastuskontti laajentaa tomintaa myös PK-seudun ulkopuolelle. Neuvotteluita kauppakeskusten kanssa on käynnissä usealla paikkakunnalla ja sovittuna on jo sijoitukset Idepark Lempäälään ja kauppakeskus Porin Puuvillaan Poriin.

Yhteystiedot:

Kantelettarentie 1

00420 Helsinki

010 5838 682

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.