Keravalainen teko 2017 -äänestys on käynnissä

Ehdota vuoden 2017 keravalaista tekoa.

Keravalla valitaan nyt ensimmäistä kertaa ”Keravalainen teko 2017”. Vuoden keravalaisena tekona palkitaan kuluneen vuoden aikana toteutettu konkreettinen teko, jolla on merkittävästi kehitetty Keravaa ja keravalaisuutta positiiviseen suuntaan. Äänestykseen kaipaillaan siis tekoja, jotka saa hymyn huulille, kotiseuturakkauden roihuamaan sekä rinnan röyhistymään ylpeydestä olla keravalainen. Palkinto annetaan teon toteuttaneelle ihmiselle tai yhteisölle.

Yhteisönetti-sivulla kerrotaan, että nämä ovat esimerkkejä menneiltä vuosilta, jotka olisivat voineet olla kyseisen vuoden keravalaisia tekoja:

  • Sherwood-kyltti juoksuportaisiin
  • Kerava Cruising -tapahtuman järjestäminen
  • Ilahdutusviestit ympäri Keravaa
  • Mehujen mehustaminen koko naapurustolle
  • Elintarvikkeiden lahjoittaminen hyväntekeväisyyteen
  • Julkkis, joka puhuu Keravasta positiivisesti valtakunnan medioissa

Ehdotetun teon tekijä voi olla kuka henkilö tai mikä yhteisö tahansa, joka vaikuttaa Keravalla: yksityishenkilö yhteisöstä, yrityksestä, yhdistyksestä, seurasta, muusta organisaatiosta tai vaikkapa naapurustosta. Ehdotetun teon tekijä voi olla pitkän linjan toimija tai uusi tulokas vapaaehtoistoiminnan, yrittämisen tai kaupunkiaktivismin saralla. Ehdotetun teon toteuttaja voi olla yhteisönsä kantava voima, taitava innostaja, kekseliäs toiminnan kehittäjä tai jotenkin muuten ansioitunut keravalainen tai Keravalla toimiva henkilö tai yhteisö.

Ehdota vuoden 2017 keravalaista tekoa

Kuka tahansa voi ehdottaa vuoden keravalaista tekoa esimerkiksi Yhteisönetti-verkkosivujen kautta 12.9. – 1.10.2017.

Voit vastata kyselyyn useammin kuin kerran, jos mielessäsi on useampi merkityksellinen teko, joka ansaitsee tulla mainituksi.

Voit myös käydä ehdottamassa tekoa Sampolan palvelukeskuksen yhteispalvelupisteessä, Kultasepänkatu 7, aukiloloajat.

Ehdotukset kootaan äänestykseen

Ehdotukset kootaan julkiseen äänestykseen, joka avataan 9.10. Äänestys on käynnissä 29.10. asti. Äänestyksessä olevat ehdotukset esitellään kaupungin nettisivuilla, KreavaKeravan Facebook-sivustolla ja äänestyskyselyssä.

Mikäli käy niin ilahduttavasti, että ehdotuksia on kymmenittäin, esikarsimme äänestykseen noin kymmenen parhaiten keravalaista tekoa ilmentävää ja laajimmin iloa tuottanutta ehdotusta.

Vuoden keravalainen teko on eniten ääniä saanut ehdotus. Äänestyksen tuloksen vahvistaa Vapaa-aika- ja hyvinvointilautakunta. Voittaja, ”Keravalainen teko 2017”, palkitaan joulukuussa stipendillä.

Lähde: Yhteisönetti

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.