Viemärisaneeraus omakotitaloon viikossa rakenteita rikkomatta

97
Sukitus on kestävä ja helppo ratkaisu.

Viemärisaneerauksen parissa toimiva SanFors Oy aloitti toimintansa vuonna 2011, kun omistajat Fredrik Sandström ja Tom Forssell huomasivat, että viemärisukituksia ei tehty juuri lainkaan omakotitaloihin.

Miesten yritys toteuttaa viemärisaneeraukset omakotitaloihin uudella sukkasujutusmenetelmällä, koska sukitus on kestävä ja helppo ratkaisu. Yksi mahtava puoli on esimerkiksi se, että näin ollen rakenteita ei tarvitse rikkoa ja pöly sekä asumishaitta on minimaalinen. Nettisivuillanne kerrotte, että putkiremontti on valmis noin viikossa. Miten ihmeessä se on mahdollista?

– Meillä on viemärisaneeraus suunniteltu niin viimeisen päälle, että saamme kaiken sujumaan nopeasti, SanFors Oy:n omistaja Fredrik Sandström kertoo.

Kauhutarinat loputtomista putkiremonteista historiaa

Mies kertoo, että yleensä kuulee kauhutarinoita useita kuukausia kestävistä putkiremonteista.

– Kerrostaloissa remontti kestää usein kauemmin. Asuntokohtaisestihan remontti saattaa olla jo tehty, mutta muiden asukkaiden putkiremontit ovat vielä edessä. Tällöin se tuntuu kestävän todella kauan. Omakotitaloissa putkiremontti saadaan kuitenkin hoidettua useimmiten jo viikossa, Sandström toteaa vakuuttavasti.

Lyhytkestoinen putkiremontti on seurausta heidän käyttämistään toimintatavoista sekä kokemuksen mukanaan tuomasta varmuudesta.

– Meillä on kokemusta ja osaamista tullut vuosien varrelle, joten me kyllä usein tiedämme, mitä omakotitaloissa saattaa tulla vastaan. Kokemus on meillä valttia, mies kuvailee.

Asiakkaan ei myöskään tarvitse arpoa mitä toimenpiteitä tehdään minäkin päivänä.

– Työvaiheet on määritelty tarkasti ja ihan päiväkohtaisesti. Sillä varmistetaan, että jokainen tietää, mitä minäkin päivänä tehdään ja että remontti valmistuu varmasti aikataulussa, Sandstöm kertoo.

Putkiremonttia ei tarvitse pelätä, sillä toimenpiteet ollaan kehitelty jo niin pitkälle, että suurta asumishaittaa asiakkaille ei synny.

– Jos viemärit vaihdetaan niin sanotusti perinteisesti, niin silloin revitään lattiat useammasta huoneista auki ja otetaan vanhat putket pois. Tällöin on toki haastava elää asunnossa toimenpiteen ajan. Me emme kuitenkaan riko rakenteita, vaan vanhat putket uudistetaan sukkasujutusmenetelmällä, Sandström kuvailee.

Asukas voi halutessaan asua koko remontin ajan kotona.

– Me liikutaan vain niissä alueissa missä remontti on todella käynnissä, kuten esimerkiksi kylpyhuoneessa tai keittiössä. Vettäkin saa käyttää, mutta viemäriin sitä ei toki silloin saa valuttaa. Saneerauksen ajaksi paikalla on kuivakäymälä, joka viedään sitten remontin jälkeen pois, mies jatkaa.

Asiakkaille taataan rauha pohtia valintojaan

Sanfors Oy:n omistaja kertoo, että ei pidä nykyään valloilla olevasta ilmiöstä, jossa ihmisille myydään väkisin palveluita heti ensimmäisellä käynnillä. Tämän vuoksi SanFors Oy:n asiakkaat voivatkin luottaa siihen, että he saavat rauhassa tehdä päätöksensä mahdollisten toimenpiteiden suhteen.

– Meillä on sellainen periaate, että me annamme asiakkaalle rauhan miettiä. Yleensä ehdotamme heitä pyytämään tarjouksen myös muualta, jotta asiakas saa oikeasti varmuuden, Sandström kertoo.

SanFors Oy antaa viemärisaneeraustyölleen 10 vuoden vuotamattomuustakuun.

Viemärisaneerauksen lisäksi SanFors Oy tarjoaa muun muassa sähköpalveluita pääkaupunkiseudulla. Muutoin toiminta-alueena yrityksellä on koko Etelä-Suomi.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.