Facebook-ilmoituksella apua yksinäisyyteen: ”Tavoitteeni täyttyivät”

Facebookin avustuksella voi tehdä tuntemattomasta uuden ystävän.

Yksinäisyys on asia, joka vaivaa lähes jokaista jossain vaiheessa elämää. Nykyään on onneksi useita mahdollisuuksia olla yhteyksissä täysin tuntemattomienkin ihmisten kanssa.

Facebook on vielä se ehkä kaikkein yleisin väylä olla yhteyksissä ja tavata uusia ihmisiä, mutta Jodel-niminen sovellus on myös ollut suuressa nousussa uusien ystävien etsimisessä. Jodel on siis mobiilisovellus, joka antaa käyttäjilleen mahdollisuuden lähettää anonyymisti viestejä muille käyttäjille noin 10 kilometrin säteellä.

Vaikka näitä yhdistäviä välineitä löytyy, niin niiden käyttäminen uusien ystävien etsimisessä ei ole täysin arkipäiväistä. Osa saattaa hieman arkailla uusien ystävien etsintää netissä, mutta erään, työnsä vuoksi nimettömänä pysyttelevän henkilön, kanssa näin ei onneksi kuitenkaan käynyt. Hän oli hetkeä aiemmin muuttanut uudelle paikkakunnalle ja päätti tarttua yksinäisyyttä sarvista.

Hän laittoi erääseen julkiseen Facebook-ryhmään tiedustelun, jossa hän pyysi alueen ihmisiä kanssaan yksille johonkin lähibaariin. Samalla hän myös halusi löytää innostuneita ihmisiä hänen kanssaan uuden harrastuksen pariin. Ei aikaakaan, kun innostuneita ihmisiä vastasi päivitykseen joko seuraksi lähibaariin tai uutta harrastusta testaamaan.

– Minusta saat seuraa lähibaariin, vastattiin vain hetki päivityksen julkaisun jälkeen.

– Jeij, uudet tuttavuudet kiinnostavat aina, päivitykseen kommentoitiin.

Päivityksen tehnyt henkilö on äärimmäisen tyytyväinen, että uskaltautui pyytämään uutta ystäväseuraa Facebook-sivuilla. Hän myös toivoo, että muutkin rohkaistuvat samaan.

– Kun tein ilmoituksen, hämmennyin kuinka moni vastasi siihen. En taida olla ainoa muualta muuttanut kaupunkiin ja yksinäinen. Ilmoitus auttoi tutustumaan uusiin ihmisiin ja olen nähnytkin yhden henkilöistä, joka vaikutti oikein mukavalta. Olen saanut sovittua jo yhteisen tapaamisen harrastuksenkin pariin asioista kiinnostuneiden kesken. Tavoitteeni täyttyivät, henkilö kommentoi iloisesti.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.