100 kuvaa ystävyydestä -kuvakilpailun voitti sympaattinen kuva kolmesta ystävästä

Kuvakilpailu toi esille Suomessa syntyneiden ja tänne muuttaneiden ystävyyttä.

100 kuvaa ystävyydestä -kuvakilpailun raati perustelee, että voittokuva kolmesta naisesta on aito ja spontaani nykyajan selfie, jossa on hyvä tunnelma. Ystävyyden voima on yhdessä tekemistä ja yhdessäoloa. Kuvassa on rikottu myös kliseinen kaksi-ystävää -asetelma. Kuvakilpailun raadin perusteella kuvan sommittelua kruunaavat naisten huiveissa ja hiuksissa toistuvat värit sekä kesäisen luonnon vastaväri.

– Kuva on otettu Maailman pakolaispäivänä 20.6.2017 Bokvillanissa, jossa olimme yhteisellä työkeikalla tarjoilemassa syyrialaisia herkkuja. Hyvät ystäväni Yasmin ja Reemin ovat kotoisin Syyrian Alepposta, kertoo kuvan kilpailuun ilmoittanut Päivi Ceesay.

Kunniamaininnat jaettiin kuville pienestä syyrialaispojasta ja suomalaismiehestä sekä ystävysten teehetkestä. Lisää kilpailuun osallistuneita kuvia pääsee katsomaan www.infopankki.fi/100kuvaa -verkkosivulta.

Kuvakilpailu toi esille Suomessa syntyneiden ja tänne muuttaneiden ystävyyttä ja sitä, mitä uudet ystävät merkitsevät.

100 kuvaa ystävyydestä -kuvakilpailuun pystyi osallistumaan sosiaalisessa mediassa 20.5.-8.10.2017 häshtägeillä #100kuvaaystävyydestä ja #100friendsfinland. Voittaja julkistettiin 26.10.2017 Helsingin kaupungintalolla. Kilpailun järjesti Helsingin kaupungin Osallisuus ja neuvontayksikkö ja se oli osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa vuonna 2017.

Pääpalkintona oli illallinen kahdelle Helsingissä (arvo 200e). Lisäksi osallistujien kesken arvottiin elokuvalippuja.

Lähde: Helsingin kaupunki, infopankki.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.