Uusi lastensairaala kohoaa Meilahteen aikataulussaan

Meilahden sairaala-alueelle, Stenbäckinkadun varteen on kohoamassa maailman paras sairaala pienille lapsipotilaille. Harjakorkeuden rakennus saavutti maaliskuun lopulla 2017. Ensimmäinen puolikas sairaalasta valmistuu marraskuussa 2017 sairaalatekniikan asennusvalmiuteen, ja koko rakennus kesäkuussa 2018. Työmaalla työskentelee tällä hetkellä noin 270 henkeä.

Sisätyöt etenevät nyt vauhdilla

Uuden lastensairaalan työmaalla keskitytään nyt sisätöihin ja talotekniikan asennustöihin sekä julkisivuverhoustyöhön. Sisällä sairaalassa tehdään maalaus-, laatoitus-, lattiapinnoitus- ja alakattotöitä sekä väliovi- ja potilaspaneeliasennuksia.

Helsingin Meilahteen rakenteilla olevan Uuden lastensairaalan työmaalla siisteys on valttia. Tämä takaa, että kulkutiet ovat urakoitsijalla aina käytössä ja työskentely etenee aikataulussaan.

Työmaan urakoitsijoilla on velvollisuus siivota ja lajitella työpisteen jätteet päivän päätteeksi jäteastioihin. Ammattilaiset siirtävät jäteastiat jäteparkkiin, josta ne tyhjennetään kierrätykseen meneville jätelavoille. Päivittäin Uuden lastensairaalan työmaalta viedään pois 1–2 jätelavaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.