Espoo järjestää nuorille Hawaiji-bileet maauimalassa

Viime vuoden maauimalabileissä nähtiin upea auringonlasku. Kuva: Tia Tikkanen.

Leppävaaran maauimalassa järjestetään toistamiseen nuorten maauimalabileet lauantaina 17. elokuuta kello 17-22.

Aikuisilta on tapahtumaan pääsy kielletty, sillä sisään pääsevät ainoastaan 7-luokkalaiset – 17-vuotiaat. Bileiden teemana on Hawaii.

Tapahtuma on maksuton. Ohjelmassa on muun muassa merenneitouintia, vesikävelypallo, allasdisco, monenlaista pelailua, hodaribaari sekä mocktaileja. Erikoisuuksia ovat myös Wibit-rata ja puhallettava darts.

Nuorilla on toistamiseen tilaisuus vallata koko maauimala. Viime vuonna tapahtuma oli täynnä, kun paikalla oli 300 nuorta. Tänä vuonna Espoon kaupungin järjestämässä tapahtumassa on varauduttu 500 osallistujaan.

– Odotukset ovat korkealla, sillä viime vuoden bileet olivat todella onnistuneet, kertoo liikunnanohjaaja Mia Bäck maauimalabileitä järjestävästä tiimistä.

– Nuoret heittäytyivät upeasti mukaan ja loivat tunnelman, jossa mentiin muun muassa spontaanisti macarenaa ympäri allasta, tanssittiin kilpaa ja fiilisteltiin.”

Samaa mieltä on myös nuorisonohjaaja Tuija Junttila Leppävaaran nuorisotilalta.

– Nuoret tulivat ihan erikseen kiittelemään kivasta tapahtumasta. Huippua tapahtumaa ollaan tekemässä myös tänä vuonna, Tuija Junttila kertoo.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.