Hylätyille lemmikeille uusi hoitola Pitäjänmäkeen – Espoon koiratalo lopetetaan

Hesyn nykyinen toimipaikka Itä-Pakilassa

Pitäjänmäkeen perustetaan Uusi Eläinsuojelukeskus. Se on Helsingin eläinsuojeluyhdistyksen Hesyn hanke. Hesy on ostanut osoitteessa Muonamiehentie 7 sijaitsevan rakennuksen, jonka tilojen muokkaaminen aloitetaan alkuvuodesta 2019.

Uusi Eläinsuojelukeskus on suuri, sillä siellä on kahdessa kerroksessa neliöitä yhteensä 2000. Vertailuna kerrottakoon, että useat supermarketit ovat kooltaan puolet pienempiä kuin tämä eläinkeskus.

Hesyn uuteen keskukseen tulee kissoille, koirille, kaneille ja muille Hesyn hoidettavaksi tuleville eläimille varustetaan uudet, sopivat ja asianmukaiset tilat. Kissapaikkoja varataan noin 200 kissalle ja koirapaikkoja 15-20 koiralle.

Kaneille, kilpikonnille, jyrsijöille ja muille eläimille tehdäät omat osastot. Näiden lisäksi kissoille ja koirille tehdään myös ulkoilutarhat. Henkilökunta saa samalla viihtyisän ja turvallisen työympäristön.

-Osa rakennuksen tiloista on tarkoitus vuokrata ulkopuolisen liiketoiminnan käyttöön, jotta yhdistys saa vuokratuloja. Toiminta uusissa tiloissa aloitetaan Hesyn 145-vuotisjuhlavuoden eli vuoden 2019 aikana.

Hesyn Espoossa omistama kiinteistö, jossa koirat aiemmin pidettiin, on nyt myynnissä. Espoon koiratalon sijainti on salainen, sillä suurin osa koirista on huostaanotettuja. Salassapidolla Hesy pyrkii takaamaan työntekijöiden ja koirien turvallisuuden.

Myös yhdistyksen nykyinen Eläinsuojelukeskuksena tunnettu kiinteistö Helsingin Itä-Pakilassa myydään.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.