Mikä on kohuttu Love Island -sarja?

Maailmalla huippusuosituksi nousseen Love Island -sarjan suomalainen versio alkoi syyskuussa. Love Island Suomi on hypännyt suoraan tv-ohjelmien raskaaseen sarjaan käynnissä olevalla, ensimmäisellä kaudellaan. Online-katselussa tämä rakkausreality on noussut kestosuosikki Salatut elämät -sarjan rinnalle, ja ohjelman ovat löytäneet erityisesti nuoret katsojat.

Love Island Suomi on herättänyt paljon keskustelua, ja ohjelman erityisyyksiin kuuluu se, että katsojat pääsevät applikaation avulla vaikuttamaan sarjan tapahtumiin.  Love Island Suomi onkin koukuttava ilmiö, ja applikaatiota on ladattu 15.10. mennessä MTV:n tiedotteen mukaan yli 80 000 kertaa.

Love Island Suomi pähkinänkuoressa

Love Island Suomi on kuutena päivänä viikossa televisioitava rakkausreality, joka perustuu kansainvälisesti äärimmäisen menestyneeseen Love Island -formaattiin. Ohjelmassa pariton määrä sinkkuja viettää aikaa ja tutustuu toisiinsa hulppeassa villassa etelän lämmössä.

Sinkut valitsevat aika ajoin itselleen mieluisimman parin, ja kuviota sekoittavat säännöllisesti villaan saapuvat uudet sinkut. Alkoholia tarjoillaan hyvin rajoitetusti ja sisältö perustuu toisiinsa tutustuvien henkilöiden vahvoihin ja aitoihin tunteisiin.

Katsojat ovat huomattavassa roolissa, sillä ilmaisen applikaation avustuksella annetut äänet vaikuttavat siihen, ketkä ohjelmasta lähtevät kotiin. Formaatti eroaa muista reality-ohjelmista muun muassa siinä, että katsojat äänestävät aina suosikkiaan, eivät siis henkilöä, jonka haluaisivat ulos ohjelmasta.

Kuva: MTV