Vantaan Lucia-neidolla on kohta kiireiset ajat: Lentokentältä Jumboon

Suomen virallinen Lucia-neito esiintyy Helsingin Senaatintorilla, mutta joissakin Suomen kunnissa valitaan lisäksi myös oma Lucia-neito.

Vantaan Lucia-neidoksi 2018 valitulla Janina Lindströmillä on uuden tehtävänsä myötä kiireinen aikataulu. Lindström kiertää virallisena Lucian päivän tienoilla eri puolilla Vantaata.

Tikkurilan kirjastossa Lucia-neito vierailee juhlavan kulkueensa kera 13. joulukuuta kello 10.30. Sitten Lucia-neito kiiruhtaa Helsinki-Vantaan lentokentälle, jossa hän esiintyy kello 17. Kauppakeskus Jumbossa Lucian voi nähdä samana päivänä 13. joulukuuta kello 18.

Perjantaina 14. joulukuuta kello 9.30 Lucia vierailee Lastenkulttuurikeskus Toteemissa Myyrmäessä. Maksuttomaan tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen.

Lucia-neidon kruunaustilaisuus pidettiin joulukonsertissa Myyrmäen kirkossa 5. joulukuuta. Janina Lindström on 18-vuotias ja hän on Vantaanlaaksosta.

Vantaalla Lucian päivää on vietetty ruotsinkielisen musiikkiopistotoiminnan alkamisesta, vuodesta 1987 lähtien. Vanda musikinstitutin oppilaiden joukosta valitaan vuosittain Vantaan Luciaksi empaattinen ja lämmin nuori, joka jo persoonallaan luo valoa ja iloa ympärilleen.

Lucia-juhlinnan järjestävät Vanda musikinstitut ja Vantaan kaupungin kulttuuripalvelut.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.