Malminiityn nuorten mopopajan pyörittäjät saivat Vantaan stipendin

Mopoilevat nuoret ry:lle on myönnetty vuoden 2018 nuorisotyön stipendi. Yhdistyksen tavoitteena on kehittää ja tukea nuorten mopoilijoiden ja motoristien toimintaa sekä järjestää erilaisia tapahtumia.

Keväällä 2016 yhdistys avasi nuorten oman mopopajan Vantaan Malminiittyyn yhteistyössä Vantaan kaupungin nuorisopalveluiden kanssa. Mopopajassa on mahdollisuus korjata ja huoltaa mopoja, kevytmoottoripyöriä ja polkupyöriä vapaaehtoisten ohjaajien opastuksella ja ilmaiseksi.

Korjaustoiminnan ohella nuorten kanssa keskustellaan muun muassa koulunkäyntiin liittyvistä asioista, ammatinvalinnasta, ihmissuhdeasioista ja terveistä elämäntavoista.

Mopoilevat nuoret ry on kolmen nuoren vuonna 2009 perustama yhdistys, jonka toiminnasta vastaa ryhmä entisiä ja nykyisiä nuoria mopoilijoita pääkaupunkiseudulta. Yhdistyksen mopopajan kohderyhmänä ovat 13-21-vuotiaat nuoret mopoilijat ja motoristit. Toimintaa ohjaavat yhdistyksen vapaaehtoiset aikuiset.

Vantaan kaupungin stipendin Mopoilevat nuoret ry:lle on myöntänyt Vantaan vapaa-ajan lautakunta nuorisopalvelujen tekemän esityksen perusteella. Stipendi on arvoltaan 2000 euroa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.