Nissaksen kyläpäivät ovat taas käsillä!

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Hakunilan yhdistyksessä riittää näinä viikkoina kiirettä, kun he ovat järjestämässä ensimmäistä kertaa perinteistä Nissaksen kyläpäivää. Yhdistyksen puheenjohtaja Mari Rantanen kertoi, mitä tänä vuonna on luvassa.

– Aiomme säilyttää tapahtuman pääosin samanlaisena. Lavalle on tulossa esiintyjiä ja alueella on muutakin pientä ohjelmaa tiedossa, Rantanen toteaa.
– Järjestelyt ovat sujuneet hyvillä mielin ja innolla, ja tapahtumasta halutaan mukava koko perheelle.

Järjestäjän vaihtuminen ei ole vaikuttanut myöskään tuleviin kävijöihin, vaan tapahtuma on herättänyt tavallisen tapaansa kiinnostusta ainakin sosiaalisen median perusteella. Paikalle odotetaan myös kävijöitä saman verran kuin aikaisempinakin vuosina.

– Kyläpäivissä on aina ollut mukava tunnelma ja rento meininki. Sääkin on useana vuonna suosinut tapahtumaa, Rantanen kehuu.
– On mukava tavata alueen asukkaita ja mahdollistaa kyläpäivät jatkamalla sitä. Kehittämisideoita otamme mielellämme vastaan alueen asukkailta!

Ohjelma on mietitty tarkkaan

Ohjelmaan on mietitty tänä vuonna paljon erilaisia vaihtoehtoja, ja otettu takapakkiakin joissakin suunnitelmissa.

– Esiintyjäksi lavalle tulee Rekola Band. Tuttuun tapaan alueella on pihakirpputori, missä saa myydä ilmaiseksi, Rantanen kertoo.

Paikalla on myös yhdistyksen ylläpitäjän buffetti, partiolippukunta Sotungin Tuliketut, Vaaralan VPK ja Lehtikuusen koulun musiikkiluokan oppilaita.

– Tapahtumassa lisäksi mm.hattaran myyntiä, erilaisia esittelijöitä ja glitter-tatuointeja. Ja tietysti paljon iloista mieltä ja hyvää meininkiä, Rantanen luettelee.
– Tervetuloa kaikille!

Nissaksen kyläpäivät järjestetään Nissaksen päiväkodin ja asukaspuiston alueella 17.5. klo 17-20.

Iida Rekunen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.