LePa:n ja FC Espoon jalkapalloleirit urheilupuistossa kesällä 2017

Leppävaaran Pallo ja FC Espoo järjestävät koulujen kesäloman aikana totuttuun tapaan jalkapalloleirejä Leppävaaran Urheilupuistossa. Ensimmäiset leirit järjestetään heti koulujen päättymisen jälkeen viikolla 23. ja 24. Leirillä on ohjelmaa päivittäin klo 9-15. Leirin hinta on 125 euroa/viikko. Kahden viikon yhteishinta on 210 euroa. Hintaan sisältyy lämmin ateria päivittäin.

Elokuussa järjestetään perinteinen FC Espoo Camp. Leiri jakaantuu kahdelle eri viikolle ennen koulujen alkua to 3.8. – ke 9.8. (EI kuitenkaan la –su 5.-6-8.). Leirillä on ohjelmaa päivittäin klo 9-15. Leirin hinta on 145 euroa/viikko. FC Espoon ja kasvattajaseurojen pelaajille leirin hinta on 135 eur. Hintaan sisältyy lämmin ateria päivittäin sekä FC Espoon fanipaita.

Kaikki leirit on lähtökohtaisesti suunnattu 6-13 vuotiaille tytöille ja pojille. Leirille osallistuminen ei vaadi jalkapallotaitoja ja niille voi osallistua, vaikka ei olisikaan seuran jäsen. Vetäjinä leireillä toimivat Leppävaaran Pallon ja FC Espoon valmentajat ja pelaajat. Leireistä löytyy lisätietoa osoitteesta http://www.leppavaaranpallo.com/lepa/jalkapalloleirit/

IMG_0824.jpeg Jalkapalloleirit – Leppävaaran Pallo ry
www.leppavaaranpallo.com
LePan uudet tulevat leirit: Perinteiset kesäleirit ovat ohjelmassa taas kesäkuussa . LePan leiriviikko 1, 5.-9.6.2017. LePan leiriviikko 2, 12.-16.6.2017

Ilmoittautuminen tehdään etukäteen osoitteessa http://www.ilmari.fi/lepa/

ILMARI – Ilmoittautumisjärjestelmä
www.ilmari.fi
Ilmoittautuminen Voit ilmoittautua Leppävaaran Pallon tapahtumiin valitsemalla haluamasi tapahtuman vieressä olevasta listasta.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.