Lentopallo kasvattaa suosiota -PuMa Volley lentopallokouluissa on sykettä!

 

Laajentunut harrastusmahdollisuus ja matalan kynnyksen ryhmät ovat lisänneet lentopallon harrastusta Helsingissä. Lentopalloseura PuMa-Volleyn pelaajamäärät ovat moninkertaistuneet. Opetusministeriön tukema seurakehityshanke mahdollistaa laajan tarjonnan lentopallon aloittamiseen.

– Mielellämme tarjoamme harrastamisen mahdollisuuksia lapsille ja nyt toimintaa on kaikissa ikäryhmissä tytöille ja pojille 4-vuotiaasta ylöspäin, toteaa puheenjohtaja Jouni Lind.

PuMa Volley tekee kaupungin liikuntaviraston kanssa yhteistyötä ns. Easy Sport –ryhmien järjestämisessä. Syksyllä kerhot järjestetään Puistolan peruskoululla, Torpparinmäessä ja Maunulassa. PuMassa vasta-alkajille on ryhmiä mm. 4-5-vuotiaiden liikkari, 6-7- sekä 8-vuotiaiden G-F-ryhmät, 9-10-vuotiaiden E-ryhmät, 6-10-vuotiaiden lentopallokoulu Malminkartanossa ja 10-12-vuotiaiden tyttöjen lentopallokoulu Pohjois-Helsingissä. 

 

Edullinen harrastus

Nuorten harrastusmaksujen hinnoista puhutaan paljon. Lentopallo on edullinen harrastus verrattuna moneen muuhun. Myöskään välineet eivät maksa paljon.

– Tälle kaudelle tukijärjestelmän muutos aiheuttaa nousupaineita maksuihin mutta edelleen tarjoamme varsin kohtuullisella hinnalla lapsille harrastamisen mahdollisuuden, mainostaa Lind.

 

Yhteistyötä koulujen kanssa

PuMa tekee yhteistyötä Helsingin koulujen kanssa demotuntien ja urheilupäivien järjestämisessä, aamuharjoittelussa ja sekä uutena esiakatemia-toimintana. Tähtäämme toisaalta harrastamisen aloittamiseen mutta toisaalta myös juniorien lentopalloilijapolun kehittämiseen huipputasolle. Sen kärkenä meillä on tulevalla kaudella jo kaksi naisten ykkössarjajoukkuetta, joissa junioripelaajat ovat vahvassa roolissa. Pojille kehitämme tulevina vuosina vastaavaa, kuvaa Lind.

PuMa Volley on alkanut menestyä hyvin. Pelaajia on mukana maajoukkuetoiminnassa ja Etelän alueen edustajina alueiden välisissä kisoissa. Viime kaudella seura saavutti 8 aluetason mitalia ja B-tytöt ottivat SM-pronssia. PuMan pelaajat ovat myös kantavia voimia junioreiden beach SM-kisoissa.

Jouni Lind

www.puma-volley.fi

 

Kuvassa valmentaja toimiva PuMan puheenjohtaja Jouni Lind juonioreiden kanssa.

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.