Laulaja Sanni on Halloween-fani – juhlan kunniaksi luvassa lyhytelokuva

Halloween-juhlan fanina tunnettu artisti Sanni, eli Sanni Kurkisuo, järjestää faneilleen Halloween-yllätyksen: marraskuun 3. julkaistaan Karim Sahebin ohjaama lyhytelokuva Dracula, jossa pääosaa näyttelee Sanni.

Ennen laulajanuraansa Sanni on debytoinut näyttelijänä pääroolillaan elokuvassa Miss Farkku-Suomi. Nyt paluu liikkuvan kuvan maailmaan on luvassa. Näyttelemisen lisäksi artisti on myös säveltänyt elokuvan tunnusmusiikin sekä muun musiikkimaailman, ja ennen elokuvan julkaisua päivänvalon näki viime viikolla leffan nimikkobiisi ”Dracula”.

Dracula-biisiä kirjoittaessani tuli fiilis, et tää tarinahan tuntuu ihan leffan synopsikselta. En edelleenkään tiedä mistä vampyyriaihe putkahti mun päähän, mutta heti kun biisi valmistui, oli selvää että tästä pitää tehdä audiovisuaalinen kokonaisuus. Lähetin biisin Karimille ja seuraavassa hetkessä istuttiinkin pubissa juonimassa minileffaa. Oltiin heti samalla sivulla toteutuksen suhteen. Haluttiin tehdä jotain uutta ja jännittävää. Oli siistiä säveltää myös kyseisen lyhärin leffamusat ja ambienssit”, Sanni kertoo.

Sanni on tunnettu Halloween-intoilija, ja aiempina vuosina artisti on esiintynyt Halloweenin aikaan keikoillaan dramaattisiin Halloween-asuihin ja -meikkeihin sonnustautuneena. Tunnistatko artistin viimevuotisista Instagram-kuvista samaksi naiseksi?

  

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.