Rantatien kulttuurikaramelli aukeaa 28.2.

Tuusulan Rantatie on tunnettu vahvasta kulttuurihistoriastaan ja siellä vaikuttaneesta kuuluisasta taiteilijayhteisöstään. Tuusulanjärven rannoilla on sävelletty ja maalattu sata vuotta sitten suomalaisuuden merkkiteoksia. Myös tänä päivänä Tuusulanjärven alueella asuu ja vaikuttaa suuri joukko eri alojen taiteilijoita.

Kalevalanpäivänä 28.2. Rantatie ei ole enää entisensä. Krapin pellolle Tuusulan Rantatielle avataan uusi sali, Krapin Paja. Avajaisia vietetään suomalaisen kulttuurin päivänä 28.2.2017 alkaen kello 16.00, jolloin tarjolla on musiikkia ja klubitunnelmaa iltapäivästä iltaa saakka. Pajan avajaisiin on vapaa pääsy.

Pajassa nautitaan kulttuurista, herkuista ja elämästä.

Pajassa on erilaisia musiikki- ja teatteriklubeja, tapahtumia ja poikkitaiteellisia iloitteluita yhteistyössä eri alojen taiteilijoiden ja paikallisten kulttuuritoimijoiden kanssa. Pajan klubi-illoissa esityksistä nautitaan pienten herkkujen ja hyvien juomien kanssa. Säännöllinen klubitoiminta luo Pajan ohjelmarungon. Krapin Paja toimii läpi vuoden palvellen myös kokous- ja juhla-asiakkaita.

Pajaa on rakennettu tuusulalaisen perheyrityksen Krapin talonpojan Pekka Holman johdolla. Ensimmäisestä kuokaniskusta lähtien mukana ovat olleet paikalliset taiteilijat suunnittelemassa, rakentamassa ja luomassa uudenlaista toimintakonseptia Krapin kulttuuripellolle.

Pajassa nautitaan elämästä, herkuista ja kulttuurista.

Pajan ohjelmisto muodostuu erilaisista kulttuuriklubeista; sekä paikallisesti että valtakunnallisesti tunnettujen muusikoiden, näyttelijöiden ja kuvataiteilijoiden esityksistä ja töistä.

Kevään ohjelmistoon voi tutustua osoitteessa www.krapinpaja.fi

Krapin Pajan ensimmäinen tuote valittiin Visit Finlandin kärkituotteeksi.

“Pakene arkea Krapille” – kokemuskonsepti on valittu yhdeksi Visit Finlandin kärkituotteista vuonna 2017.

 

Kuvassa Pajan emäntä Anu Uhlenius seuraa Krapin Pajan parvelta rakennustöiden edistymistä. Kuukauden kuluttua täällä on jo täysi tohina päällä.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.