Uusi nepalilainen ravintola haluaa valloittaa munkkiniemeläisten sydämet

Useimmille munkkiniemeläisille ravintola Solna on tuttu paikka. Ravintola on kuitenkin lopettanut toimintansa ja nyt sen tilalle on saatu Royal Pokhara -niminen nepalilainen ravintola. Ravintola on ennättänyt olla Munkkiniemessä vain joulukuun lopusta lähtien, mutta näinkin lyhyessä ajassa palaute on ollut äärimmäisen positiivista. Ravintolassa panostetaan autenttisiin makuihin ja siihen, että asiakkaille jää vierailun jälkeen iloinen mieli ja tyytyväinen vatsa.

– Palvelu on todella ystävällistä, interiööri siisti ja tyylikäs. Ruoka on maukasta, kuvaillaan ravintolan Facebook-sivuilla.

Ravintolassa työskentelevä Roshan kertoo, että Royal Pokhara muutti toimintansa Vuosaaresta Munkkiniemeen. Muutos on selkeästi ollut iloinen.

– Ollaan tosi tyytyväisiä muutoksesta. Olen viihtynyt täällä todella hyvin, Roshan kertoo.

Uuteen paikkaan siirtymisen myötä ruokalista on muuttunut ja henkilökunta Roshania lukuunottamatta on vaihtunut. Royal Pokharan työntekijät ovat nepalilaisia, joten autenttinen makuelämys on taattu.

– Tarjoamme perinteistä nepalilaista ruokaa, mutta haluamme kuitenkin erottua joukosta. Tarjoamme esimerkiksi paljon erilaisia kasvisruokavaihtoehtoja ja ruokalistaan on tulossa muutamia muutoksia, Roshan kertoo.

Millaisia muutoksia teillä on luvassa?

– Haluamme, että listaltamme löytyy muun muassa vegaaniruokia sekä tulisia vaihtoehtoja tulisen ruoan ystäville.

Eräs tuleva muutos on myös se, että kotiinkuljetus on pian saatavilla. Mukaan ruokaa saa toki napattua ravintolasta jo nyt.

Eri asiakasryhmät on huomioitu

Ravintolan yksi hienoista puolista on se, että baaripuoli sekä ruokapuoli ovat erikseen. Tämä tekeekin paikasta erityisen sopivan myös lapsiperheille. Kiireisiä työssäkävijöitäkään ei ole unohdettu, sillä Royal Pokharassa on kokoustilat, joissa voi rauhallisessa ympäristössä nauttia samalla herkullista nepalilaista ruokaa.

Kesän saapuessa ravintola hemmottelee asiakkaitaan myös miellyttävällä terassilla.

Millaisia terveisiä haluatte lähettää asiakkaillenne?

– Tervetuloa nauttimaan nepalilaisesta ruoasta, Roshan sanoo iloisesti.

Ravintola on avoinna maanantaista torstaihin kello 11.00-22.00 sekä perjantaina 11.00-22.30 sekä lauantaina ja sunnuntaihin 12.00-22.30. Royal Pokharassa on arkisin lounastarjoilu.

Solnantie 26,

00330 Helsinki

09 5301411