Laajasalo-Degerö seuran uusi puheenjohtaja iloitsee virastaan

Osmo Rantakari on valittu Laajasalo-Degerö seuran uudeksi puheenjohtajaksi.

Pelaaja-agenttina toimiva sekä erilaisissa yritystehtävissä ympäri maailmaa toiminut Osmo Rantakari on valittu Laajasalo-Degerö seuran uudeksi puheenjohtajaksi. Miltä valituksi tuleminen tuntuu?

– Olen todella kiitollinen, että saan nauttia tällaisesta luottamuksesta, Rantakari aloittaa.

Osmo on jo vuosia ollut seuran toiminnassa mukana ja hän ottaa tehtävän vastaan ilomielin. Uusi puheenjohtaja on muun muassa aiemmin ollut vastuuhenkilönä kesäkahvilatoiminnassa, joka on kolmen vuoden aikana työllistänyt 75 laajasalolaista nuorta.

”Yhdessä kun tehdään, niin saadaan asiat tapahtumaan”

Rantakari kertoo, että Laajasalon kehittäminen on jatkuva prosessi. Tälläkin hetkellä useat rakennusprojektit pitävät Laajasalo-Degerö seuran jatkuvasti työntouhussa.

– Rakennusprojekteja on paljon. Lisäksi erilaisten tapahtumien järjestely vie aikaa. Iso haaste on myös meidän toimitilojen tulevaisuus. Olemme aiemmin olleet vuokralla, mutta nyt kaupunki haluaa luopua tiloista ja meidän täytyy miettiä kuinka saisimme tilat ostettua, Rantakari kertoo.

– Raitiolinjan uudelleen linjaaminen on myös asialla. Haluamme, että Helsingin kaupunki tajuaisi, että varikko voitaisiin Laajasalon sijaan rakentaa muualle.

Rakennusprojekteja, tapahtumien järjestelyjä ja muutakin puuhaa on siis riittämiin. Mitä muita tavoitteita teillä on alkaneelle vuodelle?

– Toivon, että saisimme palautettua ennen Suomessa vallinneen yhteisöllisyyden. Yhdessä kun tehdään, niin saadaan asiat tapahtumaan, Osmo kertoo.

– Olisi myös mukavaa, jos laajasalolaiset aktivoituisivat seuran kautta. Meillä on kuitenkin suora yhteys Helsingin kaupunkiin. Toki on hienoa, että ihmiset laittavat pyörät pyörimään myös muutoin, mutta meillä on paljon ammatti-ihmisiä mukana ja asiat saattaisivat käydä meidän kauttamme hieman helpommin, uusi puheenjohtaja lisää.

Laajasalolaisten hyvinvointi on Laajasalo-Degerö seuralle pääasia.

– Yritämme aina löytää kaikkia mahdollisimman hyvin miellyttävä linja, Osmo summaa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.