Vieraskentiltä takaisin kotiin

ToPon edustusjoukkueiden kotiottelut jatkuu lauantaina kun vastaan asettuu miehillä Kristika Turku ja naisilla HBA – Märsky!

Mennyt viikonloppu toi edustusjoukkueille vieraskentiltä yhteensä 2 sarjapistettä. Naiset kärsivät derbyottelussa Espoossa tappion Hongalle kun Miehet nappasivat kolmannen perättäisen voittonsa Kouvolassa Korikouvoista.

Miehet aloittavat tulevan lauantain tuplaillan klo 15 ja naisten ottelu pelataan klo 18.

Miesten joukkue on voittoputkessa, mutta vastaan asettuva sarjakolmonen Kristika on niinikään kovassa iskussa. Lähes 90 pisteen keskiarvolla hyökkäyspäässä tuhojaan tehtaillut joukkue on onnistunut myös toisessa päässä kenttää, sillä vastustajat ovat saaneet aikaiseksi vain 61 pinnaa per peli!

Naisten alkukausi on ollut vaikea vaikka lähes jokaisessa pelissä on taisteltu voitosta viime metreille asti. Kauden avausvoittoa metsästävä naisten joukkue saa vastaansa paikallisvastustaja HBA:n, jonka peliä pyörittää Munkkalaisille divaristakin tuttu Sara Bejedi.

Tule kannustamaan Torppa voittoon, pelaamaan ToPo-Bingåå ja nauttimaan mahtavista buffatarjoiluista hyvässä seurassa!

#topostrong #topofamily #naistenkorisliiga #m1da

VINKKI!
Kauden vikaan tuplaotteluun kannattaa napata itselleen lipunmyynnistä VIP-lippu, johon sisältyy parhaat istumapaikat ja väliaikatarjoilu K-supermarket Munkki VIP-kulmassa illan molemmissa matseissa!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.