ToPon miehet upeaan kotivoittoon

ToPon edustusjoukkueiden kevätkauden avaava kotiottelutupla pelattiin lauantaina Munkkiniemen Yhteiskoululla.

Naisten joukkue avasi illan klo 15 ottelulla HyPoa vastaan. Ottelu sujui kotijoukkueen komennossa lähes koko ottelun ja munkkalaiset kävivät jopa 15 pisteen johdossa kolmannessa erässä. Vierasjoukkue kuitenkin hilasi itsensä takaisin otteluun sinnikkäällä taistelulla ja sai onnistumisia hyökkäyspäähän. Kotijoukkueen oma hyökkäyspeli alkoi yskiä ja Hyvinkääläiset ottivat pelin kuin varkain hallintaansa.

Torpan naisisto ei saanut rivejään enään takaisin ruotuun vaan ottelu lipesi vierasjoukkueelle lukemin 70-75. Voitto oli Hyvinkääläisille toinen perättäinen ja pääsivät parantelemaan asemiaan sarjataulukossa. Tappio oli puolestaan ToPolle paha takaisku pudotuspelejä ajatellen, mutta taistelu jatkuu jälleen tulevana viikonloppuna vieraskentällä.

Miesten ottelu aloitettiin klo 18:00 vauhdikkaasti. Vastassa oli Kristika Turun ritarit, Mikael Aallon johtamana. Ottelu oli alusta asti upeaa koripalloa jossa nähtiin niin donkkeja, kaukoheittoja, upeita yksilösuorituksia ja terrierimäistä puolustusta.

Kotijoukkueen tehokolmikkona hääri tietenkin Kuusisto, Kaupppinen ja Laine, mutta nyt tulitukea tuli käytännössä koko joukkueen laajuudelta ja etenkin Federiko Federiko tuli saliin vahvalla ilmeellä lunastamaan hänelle asetettuja odotuksia. Fede pelasi koko ottelun erittäin agressiivisesti ja otti matsia vastustajien ykköstykin Mikael Aallon kanssa läpi pelin. Myös Tuomas Ebeling on mainittava mahtavasta taistelusta korinaluspelissä ja mies otti ison pelaajan tontin täysin itselleen kun muiden virhetilit täyttyivät.

Yleisö eli koko ottelun täysillä mukana ja se tuntui näkyvän myös pelaajissa jotka nauttivat täysin riemauksin pelistä. Itseluottamus puhkui selvästi kotijoukkueen pelaajista ja ottelua oli kerrassaan nautinto katsoa.

Peli oli erittäin tasainen koko ottelun ajan ja vasta loppumetreillä ToPo pääsi niskan päälle ja etenkin Tumppi Laineen huikeilla suorituksilla piti vierasjoukkueen takanaan ja voitti ottelun lukemin 94-90.

Seuraavan kerran edustusjoukkueen ovat kotona lauantaina 25.1. jolloin pelataan jälleen tuplaottelu. Naisilla vastassa moninkertainen suomenmestari Catz ja miehet ottavat mittaa upean syyskauden pelanneesta Korikouvoista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.