ToPo – HBA ennakko

Nuoret tähdet testaavat ToPo:n lauantaina

Torpan Poikien nuori miesjoukkue muuttuu vastustajaan verrattuna kokeneeksi yhdistelmäksi, kun ensimmäiseen ykkösdivarin (A) kotiotteluun vastaan asettuu HBA Märskyn junioriyhdistelmä. Ottelu pelataan lauantaina kello 18 alkaen Munkkinemen Yhteiskoululla. Vaikka kokemuksessa on eroa, valmentaja Pekka Konttinen muistuttaa, että HBA Märsky on tässä vaiheessa kautta sarjan parhaiten ja eniten harjoitellut yhdistelmä. Eikä valmentajien Antti Koskelan ja Hanno Möttölän taidoissakaan liene suuria puutteita…
Sekä ToPo että HBA hävisivät ensimmäiset ottelunsa. ToPo jäi Espoossa isäntäjoukkueen jalkoihin pistein 73-56. HBA puolestaan hävisi Porvoolle tiukemmin 76-80. Helsingin derbystä syntyy varmasti kova vääntö. Ensimmäisellä voitolla on aina suuri merkitys.
HBA:n takamiehistä Edon Maxhuni on suomalaisen koripalloilun suurlupauksia. Topolaisille kovin tuttu Lassi Nikkarinen on myös kova pelimies, joka näytti 20-vuotiaiden EM-kotikisoissa pärjäävänsä hyvin myös kansainvälisissä koitoksissa. Isomman pään talenttia edustaa lahtelaiskasvatti, 209-senttinen Hannes Pöllä, joka lähteen vuoden kuluttua Oklahomaan USA:n yliopistokoripalloilun kärkiopinahjoihin.
HBA Märsky koostuu pääasiassa 1998 ja -99 –syntyneistä. Iän ei pidä antaa hämätä, sillä jokaisella pelaajalla on jo luja kansainvälinen kokemus ikäkausimaajoukkueista.
ToPo:n on saatava puolustuspelinsä tiiviiksi. Toisaalta kokemusta ja kovuutta saa käyttää täydeltä laidalta nuorisoryhmää vastaan.
Kotikenttä on myös Torpan vahvuus, sillä HBA pelaa omat kotiottelunsa varsin pienen yleisön edessä. Eli Yhteiskoulun sali täyteen ja kunnon ToPo-huuma päälle!

Tehty Sporttisaitilla
© 2016 ToPo Juniorit ry

topo hba.pdf

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.