Itäkeskuksen uimahallissa koko perheen suuri EasySport-vesiliikuntapäivä 16.10.

Itäkeskuksen uimahallin (Olavinlinnantie 6) EasySport-vesiliikuntapäivä ottaa pienen varaslähdön syyslomalle sunnuntaina 16. lokakuuta kello 13.00–16.00. Koko perheen tapahtumassa on kahmalokaupalla vetistä tekemistä.

Tarjolla on muun muassa sup-lautailua, sukellusta, perheliikuntaa ja kuntosaliopastusta. Vesiliikuntapäivän kookkaana vetonaulana on jännä, vauhdikas ja muutenkin todella päheä Wibit Aquatrack. Tämä vesiliikuntarata on noin 20 metriä pitkä ja leveydeltään pari-kolme uimarataa. Aquatrack tarjoaa jännitystä, vauhtia, tasapainoilua, uintia ja kiipeilyä, mutta rata on pehmeiden elementtien myötä myös turvallinen. Rata haastaa lapset, nuoret ja vanhemmatkin monipuoliseen liikuntaan.

Mukana Itiksen EasySport-vesiliikuntapäivässä on myös Vesisankarit-hanke. Itiksen uimahallissa Vesisankarit opastavat yleisiä vesillä liikkumisen taitoja hauskan toiminnallisilla rastipisteillä ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella.

”Me Vesisankarit-toimijat innostamme perheitä lähtemään uimahalleihin ja harjoittelemaan vesitaitoja. Vedessä liikkuminen sopii lähes kaikille lapsille ja aikuisille. Vesielementti opettaa itsessään – vesitaidot kehittyvät vedessä vapaasti liikkuen ja polskien. Vanhemmat toimivat kannustajina sekä valvojina turvallisen vesikokemuksen takaamiseksi”, sanoo Sari Turunen Koululiikuntaliitosta.

Itäkeskuksen uimahallin EasySport-vesiliikuntapäivään voi osallistua pelkällä uimahallin sisäänpääsymaksulla (aik. 5,50e/lapset 2,50e/muut 3e).

Lisäksi varsinaisen syyslomaviikon 17.-21.10. ajan 7-17-vuotiaat lapset pääsevät yhden euron erikoishintaan uimaan Itäkeskuksen, Jakomäen, Pirkkolan ja Yrjönkadun (1. kerros) uimahalleihin. Ja alle 7-vuotiaat lapset pääsevät tutusti polskimaan maksutta pääsylipun lunastaneen aikuisen seurassa.

Itäkeskuksen uimahalli. Kuva: liikuntavirasto

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.