Otteluennakko ToPo Miehet vs. Pyrintö

ToPo Miesten joukkue lähtee hakemaan kauden avauskotivoittoa keskiviikkona Munkkiniemessä. Vastaan asettuu Tampereen Pyrintö, jota valmentaa Pyrinnön seuralegenda Damon Williams. Pyrintö on aloittanut kauden pirteästi ja edellisessä ottelussa kaatui sarjan ehdoton mestarisuosikki Loimaan Bisons.

Joukkueesta löytyy ratkaisuvoimaa laajalti. Nuori kokoonpano on valmis laittamaan palloa ilmaan heti kun oranssi rauta on näköpiirissä ja toistaiseksi sukkaa on joukkueesta heiluttanut eniten Matti Meldo (17,3pts/peli), Jonne Saarinen (15,0pts), Kristian Rasinaho (13,3pts) ja Tuomas Sukanen (12,0pts).

Kotijoukkue Topo Miehet on puolestaan kärsinyt kaksi tiukkaa kotitappiota ja haluaa käynnistää kauden voittokulun keskiviikkona Pyrinnön kustannuksella. Edellinen kamppailu vieraissa Korikouvoja päättyi 80-72 tappioon ja toistaiseksi kauden ainoa voitto tuli Turusta kun miehet kaatoi Kristikan lukemin 66-83.

ToPon pistenhaina toimii tuttuun tapaan Juuso Kauppinen. Heittävä takamies on painanut kaudella lähes kolme kolkkia pohjaan per ottelu ja pisteitä on kertynyt 20,0 per ottelu. Tulitukea on antanut parhaiten toistaiseksi Miki Kuusisto (17,5pts) ja Alvar Michelsen (12,3pts). Tehokolmikko kaipaakin lisää korintekovoimaa rinnalleen ja Tuomas Laineen ollessa edelleen sairastuvalla, suurimmat odotukset korintekojuhliin kohdistuvat nuoriin lupauksiin Federiko Federikoon (7,3pts) ja Santeri Makkoseen (5,3pts).

Yksi asia on varmaa. Mitään ei tule kumpikaan joukkue saamaan ilmaiseksi Mykin hornankattilassa. Molemmat joukkueet ovat sarjan kovimpia puolustuspään joukkueita ja ennusmerkit povaavat tiukkaa taistelua aina viimeisille metreille asti.

ToPo-Pyrintö keskiviikkona 30.10. klo 18:30, Munkkiniemen Yhteiskoululla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.