Nurmijärvi houkuttelee työvoimaa taidenäyttelyllä

Nurmijärven kunta yrittää houkutella työntekijöitä taidenäyttelyn avulla. Ilmiöntekijät -näyttelyssä kuvataan taiteen kautta kunnan omia työntekijöitä ja sitä, millaista työnteko kunnassa on. Näyttely liittyy Ilmiöntekijät -viestintäkampanjaan ja se on esillä kunnan kirjastoissa loppusyksyn aikana.

Suomen kunta-alalla kamppaillaan yleisesti työvoiman rekrytointihaasteiden kanssa. Yhtenä kampanjan tavoitteena onkin helpottaa kunnan rekrytointia.

– Rektytoimme Nurmijärvellä vuosittain satoja ihmisiä, joten tavoitteenamme on tehdä kiinnostavaa työnantajaviestintää. Enpä ole ainakaan kuullut, että kukaan olisi aiemmin rekrytoinnut työntekijöitä taidenäyttelyllä, kertoo kunnan viestintäpäällikkö Teemu Siltanen tiedotteessa.

– Kunnassamme on 1 800 työntekijää ja yli 250 eri nimikettä. Kaikkia emme luonnollisestikaan voi esitellä, mutta Ilmiöntekijät-kampanja tuo esille niistä osan, Teemu Siltanen jatkaa.

Näyttely on esillä Klaukkalan kirjastossa 4.-17.11. ja Rajamäen kirjastossa 20.-30.11. Näyttely oli Nurmijärven pääkirjastossa 11.-27.10.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.