Naiset kärsi tappion Vimpelille

Lopputulos 64-71. (19-17 , 16-18 , 14-17 , 15-19)

ToPon Naiset palasi pitkältä maajoukkuetauolta kotiluolaan Munkkiniemen Yhteiskouluun. Ottelu pelattiin lauantaina poikkeuksellisesti klo 15 ja lieneekö tämä vaikuttanut katsojamääriin kun halliin ei ollut löytänyt kuin satakunta katsojaa. Naisten peli kuitenkin säväytti jälleen kerran ja voitosta taisteltiin aina viime metreille asti.

Vierasjoukkue oli tutkinut tarkkaan ToPon peliä ja saivat pidettyä Munkkalaisten ja koko Korisliigan ykköstykin Alex Louinin kohtuullisesti asioissa. Kotijoukkueelta kuitenkin löytyi ratkaisuvoimaa laajemmin ja esiin nousivat etenkin Laura Juhola, Ida Myllyoja ja Hanna Valkeinen.

ToPo ajautui ottelussa kuitenkin vaikeuksiin kun Magdalene Agyein ja Ida Myllyojan virhetili alkoi täyttyä korinalustaisteluissa isompaa vastustajaa vastaan. Magdalene on tähtipaitojen fyysisin pelaaja ja ilman häntä on joukkue vaikeuksissa etenkin puolustuspäässä.

Alex Louin ja kumppanit pysyivät ottelussa koko ajan iskuetäisyydellä, mutta aina kun tuntui siltä että munkkalaiset saisivat komennon ottelusta itselleen tuli vastustajilta kylmää kyytiä, yleensä Abria Tricen käsistä. Ottelussa vakuuttavan tilastorivin tehtaillut laituri laittoi palloa pussiin pelissä niin kaaren takaa kuin läheltä koria mitä vaikeimmista asennoista upeiden liikkeiden perään.

Ottelu kääntyi lopun viimein vieraille, mutta viihdettä tarjottiin koko rahan edestä ja toivotaan että ensi lauantaina Forssan Alkua ja Taru Tuukkasta vastaan naiset pääsevät pelaamaan jälleen runsaslukuiselle yleisölle.

ToPon toinen amerikkalaisvahvistus Yasmine Robinson-Bacote joutui loukkaantumisen takia lähtemään takaisin kotimantereelle ja joukkue on tällä hetkellä hieman turhan laihana pitkässä päässä. Mutta taistelusta ei homma jää kiinni ja naisten joukkue pelaa ottelusta toiseen uhrautuvaa kaikki-yhden-puolesta koripalloa kuin muskettisoturit konsanaan. Joukkue tarvitsee kuitenkin tukea nyt myös siltä kuuluistalta kuudennelta pelaajalta eli kotikatsomolta.

Tervetuloa seuraamaan viikonloppuna kun ToPo ottaa mittaa Vorssan joukkueista niin naisten kuin miesten sarjoissa!

Naiset vs. FoA klo 15:00 ja Miehet vs. FoKoPo klo 18:00.

Tulevan lauantain ottelussa myös joululahjakeräys vähävaraisille perheille yhdessä Apuna ry:n kanssa. Lisäinfoa ToPon nettisivuilta ja sosiaalisesta mediasta.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.