Helsinki panostaa ennakoivaan työterveyteen – kysely antaa henkilökohtaisen palautteen

Työterveyskysely antaa vastaajalleen henkilökohtaisen palautteen.

Työterveys Helsinki selvittää asiakkaidensa terveyttä ja työkykyä sähköisellä terveystarkastuksella. Työterveyskyselyn teemoja ovat voimavarat ja hyvinvointi työssä, muisti ja oppiminen, uni ja elintavat. Sähköisiä Työterveyskyselyitä lähetetään noin 32 000 kappaletta. Vastausaika on 26.11.2017 saakka.

Työterveyskysely antaa vastaajalleen henkilökohtaisen palautteen. Se kertoo liikennevaloin ja tekstein, missä mennään. Palautteen avulla työntekijä voi arvioida työvireeseensä vaikuttavia asioita ja saa vinkkejä hyvinvointinsa edistämiseen. Palaute voi kertoa esimerkiksi riskistä sairastua tyypin 2 diabetekseen tai puutteellisesta palautumisesta. Tarvittaessa kannustamme ottamaan yhteyttä omaan työterveyshoitajaan Työterveys Helsingin sähköisen kanavan eTyöterveyden kautta, joka löytyy etyoterveys.hel.fi-osoitteesta.

Työterveyskyselyn vastauksista kootaan myös yhteenvetoja koko Helsingin kaupungin ja yksittäisten organisaatioiden käyttöön. Ne antavat tietoa henkilöstön terveys- ja työkykyriskeistä. Yksittäistä vastaajaa ei voi tunnistaa yhteenvedoista.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.