Hertsi nostattaa avajaishumua: yli 850 kommenttia

Helsingin toistaiseksi viimeiseksi jäävä uusi kauppakeskus avaa ovensa 19. maaliskuuta Herttoniemessä.

Herttoniemen Hertsi nostattaa hyvissä ajoin avajaistunnelmaa.

Minkä liikkeen aukeamista odotat 19.3. aukeavalta kauppakeskus Hertsiltä eniten?

Näin kauppakeskus Hertsi utelee ihmisiltä facebooksivullaan. Ja ihmiset ovat vastanneet sankoin joukoin, sillä yhdessä kommenttiketjussa on yli 850 kommenttia.

Prisma, Sesonkipuoti, Musti & Mirri. Näitä ja paljon muuta odotetaan kommenteissa Herttoniemen Hertsiin.

Kahvila-ja ravintolatarjonnasta esiin nousevat ainakin Arnolds, Fat Lizard, Fafas, Jungle Juice Bar, Kotipizza, Melissa Konditoria ja Akropolis Greek Grill.

Terveyden ja hyvinvoinnin saralla kommentoijat nostavat esiin palvelut Fitness24Seven, M Room ja Queen Nails.

Hertsin verkkosivujen mukaan (tilanne 21.1.2020) Hertsissä toimivat myös Silmäasema, Tunnin Kuva, Tokmanni, Pelaamo, Kuuloverkko, Hertsin Apteekki, Hiusneito, Herttoniemen hautauspalvelu, Herttoniemen kukka, Mehiläinen Hoivapalvelut, Cleanpark, Cafe Noi, aasialainen ravintola, Elixia, Auron ja Touhulan päiväkoti. Helsingin kaupunki avaa Hertsissä kirjaston ja nuorisotilan.

Herttoniemen Hertsi valmistuu Megahertsin kauppakeskuksen yhteyteen, ja osa Megahertsin vanhoista liikkeistä jatkaa toimintaansa osana Hertsiä.

Vajaa kaksi kuukautta avajaisiin ja Hertsissä tehtiin viimeistelytöitä

Herttoniemen Hertsi saa kunnian olla toistaiseksi viimeinen Helsinkiin rakennettava uusi kauppakeskus. Muita uusia kauppakeskuksia ei ole nyt aktiivisesti suunnitteilla. Viimeisen kolmen vuoden aikana Helsingissä on avattu kauppakeskukset Lauttis, Easton Helsinki, Redi ja Mall of Tripla.