Vesivaloshow avaa uudenvuoden juhlinnan Espoossa

Kaupunkilaisille järjestetään jälleen iso uudenvuoden aaton tapahtuma Espoossa.

Espoon uusivuosi 2024 -tapahtuma rakentuu kohtaamisten ja osallistavan tekemisen ympärille. Tapahtuma sijoittuu tänä vuonna Tapiolaan, mikä samalla juhlistaa puutarhakaupungin 70-vuotisjuhlavuotta. Tapiola palkittiin kuluvana vuonna myös valtakunnallisen Elävät kaupunkikeskukset ry:n toimesta onnistuneesta keskustauudistuksesta.

Yhteistä uudenvuoden juhlaa vietetään näyttävän vesishown parissa Tapiolan keskuksessa 31. joulukuuta kello 17-21.

– Tapahtuman kohokohtana on kolme kertaa illan aikana esitettävä, Las Vegasin näyttävistä suihkulähdenäytöksistä inspiroitunut, vesi-valo-show. Tuotannon takana on luova- ja tekninen tiimi, joka koostuu säveltäjästä, suunnittelijoista ja ohjelmoijista. Teoksen musiikin on toteuttanut Handshaking-artistinimellä esiintyvä muusikko Fedja Kamari, kerrotaan Espoon kaupungin tiedotteessa.

Salaovi-niminen teos on nimensä mukaisesti kurkistusikkuna jännittävään ja salaperäiseen uuteen vuoteen ja sen lupauksiin.

– Äänimaailma kipinöi paikoin uhkaavastikin, kunnes se vapautuu harmoniseen juhlasointiin. Fedja Kamarin tausta elektronisen musiikin tekijänä kuuluu vahvasti teoksessa, jonka elementeissä on yhtäaikaisesti toistuvuutta ja tanssittavuutta. Vesi- ja valoteoksen toteuttamisesta vastaa media & show -toimija Tanssivat Vedet.

Espoon kaupunki on järjestänyt vaihtoehtoisia tapoja juhlia uuttavuotta sen jälkeen kun se luopui ilotulitusten järjestämisestä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.