KORIPALLOSEURA SUNA BC LIIKUTTAA NUORIA

Koripalloseura Suna BC on hakenut osaavaa vakuutusammattilaista urheilutoimintaan rinnalleen, koska seura kasvaa kovaa tahtia ja resursseja tarvitaan koko ajan lisää. Yhteinen sävel löytyi Fennian kanssa nopeasti.

Suna BC:n varapuheenjohtaja Paula Rissanen on tyytyväinen, koska sopimus vahvistaa seuran strategiaa ja toimintaedellytyksiä. Yhteistyön tuloksena seura voi palkata nuorille ammattivalmentajan vuodeksi.

  • Fennialle nuorisoliikunnan tukeminen on tärkeä ja merkittävä asia. Satsaus liikuntaan kantaa pitkälle aikuisikään asti. On erityisen hienoa, että nuoret saavat ammattivalmentajan oppeja ja ohjausta koripalloiluun. Seurassa pelaaminen opettaa myös joukkuepelaamisen taitoja, joita nuori voi hyödyntää koulussa, opiskeluissa ja myöhemmin työelämässä, toteaa matemaatikko Pekka Sihvonen Fenniasta.
  • Myös harrastaessa on syytä olla vakuutusturva reilassa. Vanhempien kannattaa tarkistaa, että lapsen tai nuoren tapaturmavakuutusturva on voimassa myös kaikessa urheilutoiminnassa, muistuttaa Sihvonen.

Kuvassa yhteistyösopimuksen allekirjoitustilaisuudessa Fennian Pekka Sihvonen (vas.), Suna BC:n varapuheenjohtaja Paula Rissanen (oik.) ja seuran päävalmentaja Jonathan Moore (keskellä).

KORIPALLOUUTISIA: Tulossa koripallo-ottelut

SUNA BC – 09 HHR Helsinki

Su 03.12.2017 klo 15.30 Sunan koululla.

Liput ovelta 5 E. Alle 13 v ja seuran jäsenet vapaa pääsy

Teksti: Esko Koivisto

Valokuva: Suna BC:n arkisto

www.sunabc.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.