SUNA BC POIMI PISTEET HÄMEESTÄ

Suna BC teki onnistuneen ottelumatkan täydellä bussilla su 10.3.2019 Hämeenlinnaan, jossa vastustajana Seminaarin koululla oli maineikas Punaportin Blues. Suna hallitsi ottelua koko ottelun ajan tasaisella ja nälkäisellä joukkueellaan. Jokainen pelaaja täytti tehtävänsä. Tiukasti taisteli Punaportin Blues omilla vahvuuksillaan, mutta ei voinut vahvemmalleen mitään.
Valmentaja Chauncey Mc Bride toteaa, että viikko aiemmin hävityn Hukkabasket ottelun ( 54 -57 ), olimme valmiita, motivoituneita ja nälkäisiä ottelemaan Punaportin Bluesia vastaan. Pojat tekivät suuren työn taistelemalla. He tulivat yhdessä joukkueena kentälle. Bussimatka peliin todella nosti joukkuehenkeä. Valmentajana olen todella ylpeä joukkueemme ensimmäisestä voitosta.
Ottelutulos: 43 – 65 ( 6-18, 8-11,17-22,12-15)

Suna BC on julkaissut sivuillaan videon ” The Sounds in High Noon ” . Videolla on kuvia High Noon Streetbasket -tapahtumasta Espoontorilla la 20.8.2016 ja iltatapahtumasta Hotelli Kuninkaantiellä, kun The Sounds esittää vain Suna BC:tä varten seuran tunnarin Bonanza -teema. Videolla on myös historiallisia paikkoja Espoon keskuksesta ja voit löytää sieltä kaikkea mielenkiintoista.
Video on nähtävissä osoitteessa www.sunabc.fi.

ESPOON DERBY: 1. Divisioona:
Suna BC – Tapiolan Honka la 23.3.2019 klo 16
Lagstadin koulu

SUORAAN HELSINGISTÄ;1. Divisioona
Suna BC – HNMKY Helsinki

La 6.4.2019 klo 16
Keski-Espoon Urheiluhalli ( Kaivomestari )
Tule kannustamaan ”kirkonkylän joukkue” Suna BC voittoon !

Valokuva: Ottelusta Punaportin Blues – Suna BC. Valmentaja Mc Bride oikealla, silmä tarkkana.

Teksti ja kuvat : Esko Koivisto www.sunabc.fi

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.