Back to school – koululaisen huoneeseen uutta ilmettä

Elokuussa arki alkaa monissa perheissä koululaisten kouluun paluun myötä. Myös monille nuorille muutto ensiasuntoon on ajankohtainen. Koululaisen työpiste tai huoneen sisustus kaipaa kenties päivitystä uuden lukuvuoden kynnyksellä. Myös nuoren aikuisen hankintalista voi olla suuri ensikotiin muutettaessa.

Päivitys on helppo tehdä tekstiilien avulla. Jo uusilla, raikkaan sävyisillä vuodevaatteilla saa paljon kivaa ja näkyvää piristystä aikaan.

Näyttävällä kattovalaisimella saa ilmettä pieneenkin tilaan! Riisipaperivarjostin on jälleen todella trendikäs valinta ja mikä parasta – edullinen! Toinen tapa tuoda näyttävyyttä tilaan on kuviollinen matto. Kun matto on täynnä herkullisia sävyjä, voit ammentaa siitä värejä myös kodin muuhun sisustukseen. Näyttäviä pussilakanoita ei tarvitse piilottaa päiväpeiton alle vaan petauksen voi tehdä rennosti vuodevaatteilla. Kaveriksi vielä muuta sävyyn sopiva koristetyyny, niin huoleton petaus on tehty!

Seinänaulakot ovat käytännöllisiä ja vievät vain vähän tilaa. Myös korit ovat monikäyttöisiä opiskelijan kodissa; niihin voi sijoittaa melkeinpä mitä tahansa. Korin voi sijoittaa myös näppärästi seinänaulakosta roikkumaan.

Uuden lukukauden kunniaksi on kiva päivittää koululaisen huonetta. Esimerkiksi uusilla tekstiileillä ja somisteilla ilmettä saa muutettua vaivattomasti ja edullisesti. Kuva: Veke.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.