Espoon kaupunki kerää joulukortteja hoivakotien asukkaille

Kortteja kerätään kaikissa kuudessa Espoon kaupungin asiointipisteessä 7. joulukuuta 2021 asti. Kuva: Hanna Kautto / Espoon kaupunki

Espoon kaupunki haastaa espoolaiset mukaan joulukorttitalkoisiin. Tavoitteena on koota vähintään 4 000 korttia, yksi jokaista Espoon kotihoidon asiakasta ja hoivakotien asukasta ilahduttamaan.

Vuonna 2020 vastaavan korttikeräyksen tulos yllätti: Espoon asiointipisteisiin tuli huikeat 10 000 joulutervehdystä.

Espoon haaste on osa valtakunnallista, Siskot ja Simot -yhteisön Joulupostia ikäihmisille -kampanjaa, jonka tavoitteena on varmistaa, että mahdollisimman moni ikäihminen saisi tänä vuonna 2021 lämpimät joulun toivotukset.

– Jaamme kortit kotihoidon asiakkaille ja hoivakotien asukkaille ennen joulua, kertoo tiedotteessa Espoon kaupungin viestintäasiantuntija Paula Häkämies.

Kortteja kerätään kampanja-ajan 8.11.-7.12.2021 kaikissa kuudessa Espoon kaupungin asiointipisteessä: Espoon keskuksessa, Espoonlahdessa, Kalajärvellä, Leppävaarassa, Matinkylässä ja Tapiolassa.

Korttitalkoisiin voi osallistua kirjoittamalla ostettuun tai itse tehtyyn joulukorttiin hyvän joulun toivotukset tai jonkin muun ilahduttavan viestin. Saajan kohdalle korttiin tulisi kirjoittaa ”Sinulle” ja lähettäjän kohdalle oma nimi ja ”Siskot ja Simot”.

– Esimerkiksi: ”Hyvää joulua! Toivottaa Siskot ja Simot ja minä (lähettäjän oma nimi), Espoon kaupunki ohjeistaa.

Tarkemmat ohjeet löytyvät Siskot ja Simot -verkkosivuilta.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.