Karakallioon loihditaan valotaidetta isänpäivän viikonloppuna

Squidsoup, Kuva: Quays Culture, Salford Quays

Koe Karakallio Creative -tapahtuma tuo vaikuttavia taideteoksia Espoon Karakallioon 10. ja 11. marraskuuta kello 17-21.

Karakallion ostoskeskuksen ympäristössä järjestettävän tapahtuman ohjelmassa on muun muassa interaktiivisia taide-elämyksiä, valotaidetta ja osallistavia työpajoja.

Tapahtuman pääteos on mediataideryhmä Squidsoupin suuria festivaaleja kiertänyt immersiivinen valotaideteos ”Submergence”. Squidsoup on Iso-Britanniassa toimiva kansainvälinen taiteilijoiden, tutkijoiden, tekniikan ja muotoilijoiden ryhmä, joka työskentelee digitaalisten ja vuorovaikutteisten mediakokemusten parissa.

Karakallio Creativessa voi kokea myös helsinkiläisen All Walls -kollektiivin osallistavan installaation, johon ihmiset saavat asettua kuvattavaksi. Kuvattavan ja kehyksen vuorovaikutuksesta syntyy taidemuotokuva, jonka osallistujat saavat jälkikäteen itselleen.

Tiina Herttua vetää yhteisötaideteoksen työpajoja. Karakalliossa voi myös tutustua alueen pysyviin taideteoksiin kuten Isaac Cordalin miniatyyriveistoksiin.

Isänpäiväviikonlopun taidetapahtuman järjestää Karakallio Creative, joka elävöittää Karakallion aluetta taiteella ja tapahtumilla.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.