Viimeinen tahto

Viimeinen tahto myy nimeänsä kantavaa vihkoa, jonka tarkoituksena on tuoda julki henkilön viimeinen tahto, sekä auttaa omaisia asioiden hoidossa henkilön poismenon jälkeen. Ideana on, että henkilön viimeinen tahto löytyy yksistä kansista; vihkoa on helppo täyttää, koska kaikki oleellinen on huomioitu ja näin ollen omaiset löytävät kaiken tarvittavan tiedon yhdestä paikkaa.

Vihko sisältää hautaussuunnitelman, muistotilaisuussuunnitelman, hoito- ja hoivatahdon, elinluovutuskortin sekä ”Muut tärkeät asiat ja asiakirjat” ja digitaalinen jäämistö -osiot. Lisäksi mukana on ohjeita digitaalisen jäämistön perintösuunnitteluun.

Vihko on saatavilla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Vihkon saa sekä painettuna että pdf-versiona.

Vihkon voi tilata verkkokaupastamme https://holvi.com/shop/viimeinentahto/ tai lähettämällä sähköpostin osoitteeseen asiakaspalvelu@viimeinentahto.com.

Yrityksen toiminta lähti liikkeelle, kun huomasin ettei markkinoilta löydy asiakirjakokonaisuutta, joka kattaisi laajasti henkilön viimeisen tahdon. Tarjolla oli toki ennestäänkin erilaisia hautaussuunnitelmia ja hoitotahtoja, mutta kaikki nämä löytyi eri paikoista ja eri tahojen laatimina. Päätin siis itse tehdä vihkon, joka sisältäisi kaiken; näin säästyy aikaa ja vaivaa. Samalla helpotetaan omaisten työtä, kun kaikki tiedot löytyvät yksistä kansista. Viimeinen tahto -vihko on markkinoiden laajin henkilön toiveita ja tahtoa koskeva kokonaisuus. Tarjoamme myös ensimmäisenä Suomessa pdf-versiota.

Olen asunut lapsuuteni Laajasalossa ja muutaman vuoden muualla asumisen jälkeen olen jälleen palannut lapsuusmaisemiini.

www.viimeinentahto.com

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.