Sinkkumiitit kiinnostavat: ”Porukasta on tullut kuin pieni perhe”

Sinkkumiitin aikana on syntynyt jo paljon uusia ystävyyssuhteita.

Muutama kuukausi sitten eräs Jodel-sovelluksen käyttäjä perusti sinkkumiitin kahden tunnin varoitusajalla keskeisen sijaintinsa vuoksi Lost in Helsinki -baariin ja paikalle päätyi muun muassa Vesa Robertsson. Vesan lisäksi paikalle oli saapunut viisi muutakin toisilleen täysin tuntematonta ihmistä.

– Kaikki tulivat niin hyvin juttuun keskenään. Aateltiin sitten tehdä tästä ihan vakituinen juttu, Robertsson kertoo.

Ja niin myös tehtiin. Aluksi tapahtumia järjestettiin vain Jodelin kautta, mutta pian sinkkumiitteihin kerättiin porukkaan myös Facebookin välityksellä. Ei siis ihme, että paikalle saapuu ihmisiä esimerkiksi Helsingistä, Vantaalta, Keravalta, sekä Espoosta. Sinkkumiittien kautta on tavoitteena löytää elämään uusia kavereita tai kenties jopa uusi parisuhde.

– Aikuisiällä on vähän hankala tavata uusia ihmisiä. Kavereilla saattaa olla jo perheet tai vakiintunut parisuhde ja ei niitä ystäviä välttämättä löydy töiden tai koulunkaan kautta, Vesa kertoo.

Aluksi sinkkumiitti oli vain Jodelin, Facebookin sekä puskaradion kautta järjestetty tapahtuma. Tuntemattomien ihmisten tapaaminen Lost in Helsinki -baarissa herätti kuitenkin baarihenkilökunnan mielenkiinnon ja nyt he organisoivat kyseistä tapahtumaa.

Sinkkumiitti järjestetäänkin Lost in Helsinki -baarissa joka perjantai klo 20.00 alkaen. Tähän mennessä kyseinen sinkkumiitti on järjestetty seitsemän kertaa ja kerta toisensa jälkeen paikan päälle ilmestyy yhä enemmän porukkaa. Vesa kuitenkin kertoo, että tapahtumalla on jo useita vakituisia kävijöitä.

– Tästä porukasta on tullut kuin pieni perhe, Vesa sanoo iloisesti.

Vaikka pieni perhe on jo muodostunut, niin joka kerta paikalle odotetaan innolla uusia tuttavuuksia.

– Koskaan ei voi tietää kuinka paljon porukkaa ilmestyy paikan päälle ja se tästä tekee jotenkin ihan äärimmäisen hienoa, Robertsson summaa.

Toimittaja Ira Juvonen

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.