Vanhempi, tarvitsetko apua erotilanteessa? Osallistu Puhutaan erosta -iltoihin

Vaikeita asioita ei tarvitse pohtia vain yksin. Puhutaan erosta -illoissa saat luotettavaa tietoa ja pääset keskustelemaan erosta asiantuntijoiden johdolla.

Parisuhteen päättyminen tuo monenlaisia muutoksia elämään. Puhutaan erosta -illoissa saat luotettavaa tietoa ja pääset keskustelemaan erosta asiantuntijoiden johdolla. Illat on tarkoitettu eronneille, eroa harkitseville sekä ammattilaisille ja opiskelijoille. Illat ovat maksuttomia, ja niissä on mahdollisuus lastenhoitoon.

Vantaan tilaisuudet klo 18–19.30, Aurinkokivenkuja 1

 7.3. Mistä erossa sovitaan? Vanhempien eron ABC

 21.3. Lapsi tarvitsee molempia vanhempia myös eron jälkeen

 11.4. Päihteiden erottamat

 25.4. Lasten ja nuorten tukeminen vanhempien erotessa

 16.5. Isyys ja ero

Tarvitsetko lastenhoitoa tilaisuuden ajaksi?

Illoissa on mahdollisuus maksuttomaan lastenhoitoon, tulkkaukseen ja keittopäivälliseen. Ruokailu järjestetään klo 17–18. Kaksi viikkoa ennen tapahtumaa tulee ilmoittaa hoidettavien lasten lukumäärä ja ikä. Tämän lisäksi täytyy ilmoittaa myös ruokailijoiden määrä, allergiat sekä tulkkauskieli. Ilmoitukset tehdään Vantaan perheneuvolan sihteerille:
jaana.kontola@vantaa.fi tai p. 043 826 7280. Ilmoitukset voi tehdä myös nimettömänä.

Eroneuvo-illat

Puhutaan erosta -iltojen lisäksi on mahdollista osallistua myös Eroneuvo-iltoihin. Ne järjestetään Vantaalla seuraavanlaisesti:

 14.3. klo 17.30-19.30 (Aurinkokivenkuja 1) ja

 18.4 klo 17.30-19.30 (Karsikkokuja 13)

Eroneuvo on eronneille, eroa harkitseville ja heidän läheisilleen tarkoitettu tilaisuus. Alustuksen jälkeen pohditaan eroamiseen, lapsiin ja vanhemmuuteen liittyviä kysymyksiä vapaaehtoisten ja eron kokeneiden vanhempien kanssa. Illoissa ei ole lastenhoitoa. Tilaisuudet järjestetään yhteistyössä erotyötä tekevien järjestöjen ja kuntien kanssa.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.