Uudistunut Arja Koriseva Punainen sulka -konsertin esiintyjäksi Lumoon 6.11.2016

Tämä viihdemaailman huipulla yli 25 vuotta ollut rakastettu laulaja on päivittänyt musiikkityyliään uudelle tasolle. Syövästä toipuneen Arja Korisevan laulujen tekijäjoukoissa löytyy  uusia kykyjä.

Arja Koriseva tunnetaan iskelmälaulajana, musikaalitähtenä ja tv-kasvona. Hänet valittiin vuonna 1989 tangokuningattareksi. Lukuisat hänen albumeistaan ovat Suomen kaikkien aikojen myydyimpien levyjen luettelossa ja ne ovatkin myyneet tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa.

  • Uusi kappale ”Leipää, lempee, lämpöö” on näköiseni ja laulan sen sydämestäni. Sen sanoma on, ettei pidä murehtia liikaa tulevaa. Siinä on ihanan läsnä oleva ja rehellinen meininki. En ole muuttunut totaalisesti, vaan olen sama mimmi, mutta vahvempi ja ymmärtäväisempi, Arja pohtii ja nauraa hersyvää nauruaan.

Arja Koriseva on yksi niistä lukuisista naisista, jotka on sairastunut rintasyöpään. Lions Club Vantaa/Komeetat ovat tukeneet lähes kymmenen vuoden ajan rintasyöpää sairastavia lahjoittamalla yli 2500 lämmittävää kaulahuivia syöpäsairaudesta toipuville. Ja kaulahuivien neulominen jatkuu edelleen.

Tämä konsertti on Lions Club Vantaa Komeettojen 13. viihdekonsertti ja samalla osa Suomen lionsklubien järjestämää Punainen Sulka -keräystä.  Keräyksellä kerätään varoja nuoren itsenäisyyden tukemiseen päihteettömyydessä, syrjäytymisen ehkäisemisessä ja elämähallinnassa. Suomen itsenäisyyden juhlavuoden 2017 kunniaksi Punainen Sulka -kampanja on suomalaisten leijonien lahja 100-vuotiaan Suomen nuorille.

Esiintymispaikka, Lumon monitoimikeskus, Urpiaisentie 14, 01450 Korso
Lippuja saa ostaa Valokuvaamo Studio Ruusu, Korso tai puh 050 5488 586

 

Teksti: Eija Päivinen, Lions Club Vantaa Komeetat, tiedottaja