Topolle kaksi uutta kiinnitystä – joukkue valmis divaritaistoon

Torpan Pojat kiinnitti vajaa kuukausi ennen kauden alkua kaksi uutta pelaajaa miesten ykkösdivarijoukkueen (A) kokoonpanoon. Tuoreimmat allekirjoitukset sopimuksissa ovat Orlando Taylorin ja Emil Djeenin käsialaa. Kyseessä on kaksi Warriorsin kasvattia ja ison potentiaalin pelaajaa, joiden lähihistoria pitää sisällään muun muassa nuorten maaotteluita.

 

Orlando Taylor (205/115kg) tuo korin alle kaivattua järkelemäisyyttä. 21-vuotias Taylor on motivoitunut kehittämään pelinsä seuraavalle tasolle Topon paidassa. Valmennuksen tavoite on paitsi saada Orlandosta tehoja irti, mutta myös kehittää samalla pelaajaa kauden aikana kohti tulevaisuuden haaveita.

 

”Orlando tuo joukkueeseen kokoa ja fyysisyyttä. Kyseessä on valmentajan näkökulmasta upea mahdollisuus, sillä tässä on pelaaja jonka potentiaali ei lopu kesken”, päävalmentaja Pekka Konttinen kommentoi.

 

”Mahdollisuus pelata Topon legendaarisessa tähtipaidassa ei tule joka päivä vastaan. Olen tosi iloinen, että pääsen osaksi loistavaa joukkuetta, jossa kaikki pelaajat haluavat paitsi voittaa, mutta myös kehittyä. Joukkueessa on paitsi nuoruutta, mutta myös kokemusta. Cedu Latimer on muun muassa pelaaja, keneltä varmasti ammentaa paljon osa-alueita omaankin peliin treeneissä ja otteluissa”, Orlando hehkuttaa.

 

Toinen tuore kiinnitys on Orlandon kanssa viime talven Espanjassa Akatemiassa viettänyt Emil Djeen (183/80kg). 21-vuotias heittokone on myös täynnä potentiaalia tuoden takakentälle entisestään syvyyttä.

 

”Emilin kiinnitys tarkoittaa, että meillä on entisestään enemmän vaihtoehtoja takakentän peluutukseen. Joukkue oli jo ennestään vaarallinen kaaren takaa, mutta nyt se on viimeistään todellinen pelote vastustajalle. Emilin potentiaali koripalloilijana on todella korkea, mutta toki hänenkin kanssaan on paljon vielä ulosmitattavana. Mahtava juttu, että joukkue on kokonaisuudessaan kasassa jo näin varhain ennen varsinaisen kauden alkua”, Pekka Konttinen pohtii.

Torpan Pojat on palaamassa nöyrästi, mutta itsevarmasti koriskartalle. Munkkalaisuus näkyy joukkueessa vahvasti ja kotiottelut pelataan Munkkiniemen Yhteiskoululla.

”Budjetti on suunniteltu taloudelliset realiteetit edellä ja katseet on nyt  kiinnitetty ottelutapahtumien tuottamiseen, yksilöiden kehittämisen sekä tulevaisuuden rakentamiseen pitkällä tähtäimellä”, Janne Rauramo Topon taustatiimistä kertoo.

 

Kuvassa miesten joukkue vasemmalta seisomassa: huoltaja Julius Lehtonen, Jonis Heikkinen, Cedric Latimer, Orlando Taylor, Juho Hietanen, Nigel Moore, valmentaja Pekka Konttinen, istumassa vasemmalta Emil Djeen, Miko Kuusisto, Ilpo Pehkonen, Juuso Kauppinen, Tuomas Laine ja Rasmus Marttinen. Kuvasta puuttuvat Joel Jokinen ja Matias Oksa.

Kuva: Tytti Nuoramo

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.