Unohda Tinder – Vantaalla sinkuille on muitakin ratkaisuja

Onko sinkkuus jo nähty? Koita onneasi Vantaan sinkut -ryhmässä.

Jos sinkkuuden haluaa heittää syrjään, niin tähän on runsaasti erilaisia vaihtoehtoja. Yksi suosituimmista on mahdollisen kumppanin etsiminen Tinder-deittisovelluksen avulla. Vantaalla on kuitenkin mahdollista etsiä kumppania esimerkiksi Facebokiissa olevien ryhmien kautta. Vantaan Puskaradia -ryhmässä aloitetaan aika aloin Sinkkuketjuja, jonka alle voi ilmoittaa olevansa sinkku. Kommenteistä voi löytää omasta mielestään kenties jonkun mielenkiintoisen henkilön ja keskustelu voi sitten jatkua sitä kautta yksityisviesteihin ja sen jälkeen kenties mihin vain.

Tällaisia sinkkuja ilmoittautui esimerkiksi viime kerralla:

”Terve! Mies vuosimallia -95, löytyy kissa, joten mielellään ethän ole allerginen! Tuu rohkeesti tustuu, niin katotaan mitä tulee! Mulle käy niin viinin, kuin teen/kahvin äärellä, olen spontaani.”

”Kai se on ilmoittauduttava kun muutkin! Olen 28-vuotias nainen Länsi-Vantaalta. 1,3-vuotias lapsi löytyy taloudesta. Ammattina ravintolakokki. Vapaa-ajan harrastuksena biljardi.”

”Sinkku vm-76, kissa-allerginen, muuten melkein normaali. Omituinen huumorintaju. Tykkään valokuvauksesta ja ulkona köpöttelystä. Välillä panen olutta vaihtelevalla menestyksellä, sinkkumies kertoo.”

Sinkkuketjuun kertyi jälleen runsaasti kommentteja, kuvia ja keskustelua. Sitä kuinka monta treffikumppania tai ihan paria päivityksen ansiosta on löytynyt, ei voi varmaksi tietää.

Vantaan sinkut -ryhmä

Sinkkuketjuun osallistumisen lisäksi voi myös liittyä Vantaan sinkut -ryhmään. Päästäkseen ryhmään tulee olla vähintään 18-vuotias.

”Tervetuloa Vantaan sinkut! Ollaan kohteliaita, ei loukata ketään, ei jaeta hlökohtaisia tietoja, ei jaeta ryhmän asioita eteenpäin! Rennosti ja vapaasti olemme! Toivottavasti löytyy pareja!”

Kyseinen ryhmä on perustettu vasta noin kolme viikkoa sitten ja siellä on jo nyt yli kaksisataa jäsentä. 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.