Kivikossa hiihdetään jo

Pääkaupunkiseudun ainoa hiintohalli, Kivikon hiihtohalli avasi ovensa hiihtäjille viime lauantaina. Hiihtohalli sijaitsee hyvien yhteyksien varrella Kehä I.n ja Lahdentien kulmassa osoitteessa Savikiekontie 4. Hiihtoladun peruskierros on noin 850 metriä, lisälenkki 200 metriä, ja latujen leveys on 6–8 metriä. Sisäänpääsymaksuun sisältyy aina saunominen sivakoinnin jälkeen.

Kivikossa hiihdetään tällä kaudella aiempaa huomattavasti paremmissa olosuhteissa, sillä viime talven pakkasten aikana ehdittiin tykittää lunta riittävästi hallin tämän kauden tarpeisiin. Tykkilumen lisäksi Kivikon hiihto-olosuhteita parannetaan uudella lumentekokoneella, joka mahdollistaa latujen kunnostamisen myös kesken hiihtokauden. Laitteella tuotetaan halliolosuhteissa hyvälaatuista lunta, jota tarvittaessa levitetään latu-uralle.

Tällä sisähiihtokaudella Kivikon hallissa on mahdollisuus myös suksien säilytykseen. Lisäksi hiihtohallin aukioloaikoina tarjolla on myös muun muassa suksivuokrausta ja suksien huoltopalvelua.

Sisäänpääsyajat:
ma-su klo 8.00–21.00
Hiihtohalli suljetaan klo 22.00

Kuva: Kivikon hiihtohalli.

Kuvalähde: Helsingin kaupungin liikuntavirasto.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.