Keisari toimitti voittavan ToPon

Ipe Pehkonen A.K.A ”Munkkiniemen Keisari” piirsi pukuhuoneessa sotamaalaukset joukkueensa kasvoille metaforisessa mielessä. ToPo saapui kotisaliinsa voittavalla peli-ilmeellä nostaen ensimmäisellä neljänneksellä kotiyleisön turvin eron jo kymmeneen pisteeseen!

Ura Basket hivuttautui kuitenkin kovilla koreilla kahden pisteen päähän neljänneksen päätteeksi. Toinen neljännes oli tasaista vääntöä. Tasaisesti jakautuneet pisteet veivät Topon kolmen pisteen puoliaikajohtoon lukemin 43-40.

Toisella puoliajalla ToPo oli yksinkertaisesti päättänyt voittaa. Keisari takoi tahtia nakuttaen kahdeksan isoa pistettä neljänneksen alkuun vieden Uran aikalisälle!

Viimeiselle neljännekselle lähdettiin 12 pisteen johdosta. Ura sai revittyä eron vielä alle kymmeneen, mutta kotijoukkueen monipuoliset onnistumiset vastasivat aina Uran kireihin.

Munkkiniemeläiset tyylittelivät Uran lopulta nurin luvuin 97-76.

”Saatiin tänään peli omaan rytmiin. Ura ei ollut omalla mukavuusalueella. Ei siellä puheita tarvitse pidellä, kyllä joukkue ihan itse sytytti itsensä tähän peliin. Tämä oli iso voitto ja nyt lähdetään taas tasatilanteesta kohti seuraavaa peliä”, Konttinen pohti.

Topolla oli laajasti onnistujia lauantai-illan matsissa.

Milton 27/11
Juuso 21/3
Ipe 18/4/6 syöttöä
LD 15/3

Semifinaalit ovat nyt tasan 1-1 ja pelit jatkuvat tiistaina Kaarinassa. ToPo tarvitsee ainakin yhden voiton Monnarilta. Tiistaina peli on nähtävissä FanSeatilta ja paikanpäältä.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.