FC Espoo avaa kauden kakkosessa 29.4.

nimi:MIEHET 1_FC Espoo_lepa1801_cpy004_5000_FotoProfiili

Lauantaina 29.4. Leppävaarassa vastassa SalPa

Pitkä talviharjoittelujakso on näin ollen takana ja sarja-kausi on taas valmiina alkamaan. Viime kaudella FC Espoo kiilasi neljänneksi Kakkosen B-lohkossa. Näin hyvään sijoitukseen uskoi tuskin kukaan seuran ulkopuolella. Edustusjoukkueen päävalmentaja Kalle Vasse sanoo, että joukkueen materiaali on laadukkaampi kuin viime kaudella.”Uusia nuoria pelaajia on noussut kokoonpanoon mukaan. Olemme saaneet myös Albanian pääsarjassakin pelanneen Valdrin Rashican peliluvan kuntoon”, Vasse ynnää. Vasse lupaa miehistöltään taistelevaa ja vauhdikasta jalkapalloa. ”Joukkue on täynnä nuoria lupaavia espoolaisia urheilijoita. B-lohkon joukkueista Vasse pitää suosikkeina TPV:ta ja porilaisia Jazzia sekä MuSaa.

FC Espoo avaa kautensa kakkosessa lauantaina 29.4. Leppävaaran Urheilupuistossa klo 17:00 alkaen. Salon Palloilijoita vastaan. ”Joukkue on nuorentunut. Joukkueeseen on liittynyt uuden valmentajan mukana nuoria turkulaistaustaisia pelaajia. Vastaavasti muutama kokoneempi pelaaja on lopettanut. Viime vuonna otettiin heiltä täydet kuusi pistettä. Tänä vuonna pisteet ovat varmaan tiukemmassa” Vasse tietää kertoa.

Ensimmäisen sarjapelinsä joukkue pelaa tekonurmella, mutta seuraavassa kotiottelussa su 14.5. on jo tavoite pelata Leppävaaran stadionin luonnonnurmella. Lauantaina 29.4. vietetään varsinaista ”FC Espoo-päivää”. Silloin on mahdollisuus seurata peräkkäin kolmea FC Espoon ottelua: naiset aloittavat ensin oman kakkosen kautensa klo 14:00 MPS:n 2. joukkuetta ja seuran A-juniorit aloittavat SM-sarjan pelit miesten ottelun jälkeen klo 19:00 PK-35-VJS yhteisjoukkuetta vastaan.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.