EBK tarjoaa futista junnuille ja äideille

EBK:n toiminnassa junioreilla on erityinen merkitys. Seura tarjoaa pienimmille lapsille ensi kosketuksen jalkapalloon Prinsessa- ja Spiderfutiksen merkeissä. Vuonna 2017 toiminta on suunnattu pääosin vuosina 2011–2013 syntyneille tytöille ja pojille. Siis kaikki jalkapallosta ja liikunnasta kiinnostuneet 4–6-vuotiaat lapset ovat tervetulleita. Mukaan pääsevät niin uudet pelaajat kuin aikaisemminkin pelanneet.

Vuonna 2016 tämä toiminta oli menestys ja se teki kaikkien aikojen ennätyksemme. Mukana toiminnassa oli poikia noin 40 kappaletta ja tyttöjä noin 20 kappaletta. Ohjaajistakaan ei ollut pulaa. Prinsessa- ja Spiderfutiksessa tutustutaan leikin kautta palloon ja pelikavereihin. Liikuntaleikeistä nautitaan sekä ilman palloa että pallojen kanssa. Hyväksi koettuja leikkejä ovat muun muassa

• kuka pelkää puolustajaa

• puolustus – keskikenttä – hyökkäys (maa – meri – laiva)

• pallohippaa

Leikkien lisäksi toki myös pelataan. Pienpelit laitetaan siis pystyyn pienillä kentillä, pienillä maaleilla, pienillä pelaajamäärillä sekä riittävällä määrällä ohjaajia. Prinsessa- ja Spiderfutis järjestetään täysin lapsen ehdoilla. Vanhemmat saavat olla toiminnassa mukana joko katsojana, ohjaajana tai liikkujana lapsen kanssa. Jokainen lapsi saa leikkiä ja pelata omalla tasollaan. Tarjoamme jokaiselle lapselle mahdollisuuden nauttia iloisella tavalla liikunnasta, kavereista ja jalkapallosta. Prinsessa- ja Spiderfutiksen voi sekä aloittaa että lopettaa milloin vain. Kesken kaiken saa siis tulla mukaan toimintaan. Vaikka osa kerroista jäisi väliin, sekään ei haittaa mitään. Kukaan ei putoa kärryiltä. Toimintaan osallistuminen ei myöskään vaadi lapselta mitään ennakko-osaamista. Lapsella on hyvä olla mukana väljät vaatteet, jalkapallokengät tai lenkkarit sekä juomapullo. Jos säärisuojat tai 3 koon pallo löytyy, nekin voi ottaa mukaan. Ilmoittautumaan pääsee EBK:n nettisivuilla osoitteessa ebk.fi.

Harjoitukset pidetään EBK-Honka Areenalla tiistaisin klo 18–19. Alkukesän 2017 harjoituspäivät ovat: 2.5, 9.5, 16.5, 23.5, 30.5, 6.6,

13.6 ja 20.6. Loppukesän 2017 harjoituspäivät ovat: 15.8, 22.8, 29,8, 5.9, 12.9, 19.9. ja 26.9.

Alkukesän hinta on 70 euroa sisältäen kahdeksan ohjattua harjoituskertaa sekä pelaajan vakuutuksen. Loppukesän osalta hinta on 50 euroa sisältäen seitsemän harjoituskertaa sekä uusille pelaajille vakuutuksen. Syyskuun jälkeen pienistä Prinsessoista ja Spidereista muodostetaan omat oikeat joukkueet. Tänä vuonna EBK järjestää lisäksi Prinsessa- Spiderfutikseen osallistuvien lasten äideille jalkapalloharjoitukset EBK-Honka Areenalla. Harjoitukset pidetään viereisellä kentällä samaan aikaan kuin lapsilla. Aikaisempaa jalkapallotaustaa ei tarvitse olla ja kaverinkin saa ottaa mukaan! Äitien jalkapallon hinta on alkukesältä 30 euroa ja loppukesältä 25 euroa. Mukaan pääsee ilmoittautumaan osoitteessa ebk.fi.

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.