Yleisötilaisuus Myyrmäen asemakortteleista ja Liesitorista

Kuvituskuva

Myyrmäen keskustaan rautatieaseman läheisyyteen on suunnitteilla kaavamuutos, jonka pohjalta alueelle on suunnitteilla asuntoja, toimistotiloja, palveluita ja julkista ulkotilaa. Myös Liesitori uudistetaan ja se saa uuden nimen, Liesipuisto.

Alue, jota muutokset koskevat, rajautuu Vaskivuorentien pohjoisreunaan, Punamultatorin eteläreunaan, Jönsaksentien itäreunaan ja lännessä Myyrmäenraittiin ja Myyrmäkitaloon.
Alueen kaavamuutos käynnistyi alun perin kesällä 2018, minkä jälkeen kaavamuutosta koskeva alue on laajentunut, ja suunnitelmia päivitetty. Päivitettyjä suunnitelmia esitellään asukkaille TeamsLive -verkkotilaisuudessa tiistaina 11. toukokuuta 2021 kello 17.30-19.30. Tapahtumaan pääsee osallistumaan liittymällä tapahtumalinkin kautta. Ennakkoilmoittautumista ei tarvita, tiedotti Vantaan kaupunki.

Kaupungin mukaan Liesipuiston suunnitteluun voi vaikuttaa vastaamalla puiston suunnittelua koskevaan kyselyyn. Kyselyssä voi kertoa mielipiteensä esimerkiksi siitä, millaista kasvillisuutta tai toiminnallisia elementtejä puistoon toivoisi. Ne voivat olla vaikkapa liikuntalaitteita tai kaupunkipelejä kuten petankkikenttä tai katuun maalattu shakkilauta. Kysely on auki osallistuvavantaa.fi-sivustolla 31. toukokuuta 2021 saakka.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.