Susie Hilfigerin Greenwichin ratsutilalla ovat Windsorin herttuaparin huonekalut ja Mount Vernonin kopio

Kuvat: Steve Rossi and Samuel Rodriguez for Sotheby's International Realty

Nimi Hilfiger on miltei synonyymi hyvälle maulle, johon yhdistetään yksi muotimaailman luksusbrändeistä vaatesuunnittelun, hajuvesien ja kodin kalusteiden saralla. Brändin alkutaipaleen menestys perustui pitkälti Susie Gironan taitoihin joka tapasi Tommy Hilfigerin vuonna 1976 kun tämä palkkasi hänet töihin pieneen vaateliikkeeseen nimeltään People´s Place New Yorkin osavaltion Ithacan kaupungissa. Naimisiin he menivät vuonna 1980. Susie auttoi Hilfigerin brändin luomisessa joka alkoi start up yrityksenä ja josta sittemmin tuli maailmanluokan monialayhtymä jonka myynti oli esim. vuonna 2006 jopa 1.6 miljardia dollaria. Pari sai neljä lasta 20-vuotisen avioliiton aikana joka päättyi eroon vuonna 2000. Vuonna 1995 ostivat Hilfigerit kodin seitsemän hehtaarin tontilla sijaitsevan Denbigh Farmin Greenwichissä, Connecticutissa hintaan 8.5 miljoonaa dollaria. Kodista aukeavat näkymät Long Island Soundille ja siellä Hilfigerit kasvattivat lapsensa ja jonne rouva Hilfiger jäi asumaan avioeron jälkeen Tommyn ostaessa lähistöllä sijaitsevan maatilan Greenwichistä. Nyt lasten vartuttua ja muutettua Kaliforniaan haluaa Susiekin muuttaa länsirannikolle ollakseen lähellä jälkikasvua. Tommy ja Susie ovat edelleen hyviä ystäviä. Tommy myi maatilansa 45 miljoonalla ja Susie käyttää samaa kiinteistönvälittäjää joka on asettanut hänen ratsutilalleen 40 miljoonan hintapyynnön.

Vuonna 1775 rakennetussa kodissa on valtaisat avotakat miltei joka huoneessa. Kaartuva portaikko nousee eteisaulasta ja rakennuksen historialliset piirteet on säilytetty vaalien. Koti on yksi Greenwichissä sijaitsevien arvokiinteistöjen helmistä. 1300 neliön ratsutilan päärakennuksessa on seitsemän makuuhuonetta ja yhdeksän täysimittaista ja neljää pienempää kylpyhuonetta. Huoneita on monenlaiseen makuun ja mieltymykseen aina muodolliseen ruokailuun soveltuvista tiloista aina tanssisaliin joka mukailee Hermésin Pariisin kotia. Kodissa on mm. huone kukka-asetelmien tekemistä varten ja huone pöytähopeille sekä alkuperäinen ruokavarasto. Käsinmaalatut kiinalaiset tapetit ruokailuhuoneessa juontavat juurensa 1930-luvun omistajaan Joseph Verner Reed Junioriin joka oli entinen Yhdysvaltojen Marokon suurlähettiläs. Myös Windsorin herttuaparin Pariisin asunnon kalusteet ovat osa sisustusta ja katseenvangitsevat taideteokset tarjoavat seinillä elämyksiä. Susien sisustus on jokaiselta neliöltään tarkkaan harkittua niiltä osin kun hän on rohjennut kajota arvokiinteistön interiööriin. Joistakin kalusteista voi tehdä erikseen tarjouksen kaupan yhteydessä.

Huoneet valtaavat niin aikuisten kuin lastenkin mielen kuin mielikuvituksen. Ratsutilalla on kuuden pilttuun talli, kaksi laituria ja ratsukehä ulkona jota kiertää ratsutilalle sopiva valkoinen lauta-aita. Virheettömän maisemoinnin lomassa on erillään päärakennuksesta uima-allasterassi, tenniskenttä, oikean mittakaavan Mount Vernonin kopio joka toimii lasten leikkitalona, maja puussa, viehättävä rakennus vuohille ja kanoille, kasvihuone aivan valkoisen aidan reunustaman kasvistarhan vieressä, kuljeskelupolkuja, kesätaloja, useita vierastaloja, köynnöskasvien suojaama kulkuväylä ja joka suuntaan aukeavat kauniit näköalat.

Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.