Suomen nopeimmin kasvava bisnesverkosto valmentaa ja palkitsee

Aktiivisten ja kokeneiden pk-yrittäjien kesken perustettu suomalainen yrittäjäverkosto Boost Finland saattaa yhteen yrittäjiä ja yritysten edustajia, tarjoaa yhteisen paikan ihmisten kohtaamiselle ja upean tilaisuuden bisneksen buustaamiselle. Boostissa yrittäjät tapaavat toisiaan, luovat uusia suhteita ja vahvistavat vanhoja. Samalla innovoidaan yhdessä mahdollisuuksia kasvuun ja menestymiseen.

Toiminnan keskiössä on verkosto, valmennus ja palkitseminen. Boost-yrittäjäverkostoon kuuluvat liikekumppanit saavat muun muassa yksilö- ja ryhmävalmennusta. Valmennuksilla mahdollistetaan paitsi yrityksen liikevaihdon myös yrittäjän oma kasvu.

Kun haluat yrittäjänä tai yrityksesi edustajana luoda uusia suhteita, laajentaa verkostoasi, valmentautua ja lisätä kaupan mahdollisuuksiasi, Boost-verkostossa pääset kohtaamaan aktiivisia eri alojen pk-yrittäjiä ja yrityksen edustajia.

Huippuvalmennusta pk-yrittäjille ja yritysten edustajille

Boost-verkosto tarjoaa yrittäjille ja yritysten edustajille laadukkaita valmennuksia, joista seuraava Boost Big Training pidetään pe 11.3. klo 15 – 17.30 Espoon Leppävaarassa. Valmennus ja inspiroivat ihmiset ympärillä antavat uutta energiaa ja lisää ideoita kenelle tahansa, joka haluaa kasvaa ja kehittyä.

Järjestyksessään kolmas Boost Big Training -valmennus pureutuu ihmisten väliseen vuorovaikutukseen ja esiintymis- ja vuorovaikutustaitoihin menestyksen avaimena, rahataitoihin osana työhyvinvointia sekä johtamisen kehittämiseen. Valmentajina toimivat Outi Impivaara, Lotta Ansakorpi sekä Mikko Sjögren.

Lisätietoja tulevasta valmennuksesta ja Boostin toiminnasta löydät osoitteesta: www.boostfinland.fi 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.