Rockstar Energy Drinkin perustajan Utahin koti lyö ennätyksen

Kuvat: Courtesy of Engel & Völkers

Russell Weiner perusti Rockstar Energy Drinkin vuonna 2001, kasvatti siitä yli 30 maata kattavan yrityksen ja myi sen Pepsicolle vuonna 2020 3,85 miljardilla dollarilla. Hän alkoi harrastaa kalliita Floridan kiinteistöjä jo ennen Rockstaria ja on nyt tehnyt hankinnan Utahissa, missä hän teki hintaennätyksen osavaltiossa maksaen juuri 39,6 miljoonaa dollaria lomakodista Park Cityssä jossa voi keskittyä lasketteluun täysillä.

Mielenkiintoisin asia Weinerissä on, että hänen menestyksensä perustuu vahvaan uskoon itseensä ja omiin kykyihinsä. Hänellä oli idea energiajuomasta, mutta hän törmäsi tiiliseinään, kun jokainen juomateollisuuden potentiaalinen sijoittaja sanoi hänelle ”ei”. Joten Weiner otti asuntolainan ja teki sen itse. Nykyään hän nauraa koko matkan pankkiin asti, kun hän vilkuttaa suurten juomamerkkien toimitusjohtajille. Saavatko he koskaan kutsun hiihtoviikonlopulle, todennäköisesti eivät saa. Vuodattavatko he katumuksen kyyneleitä, kun he näkevät tämän kartanon, jossa on kaikki? Erittäin todennäköistä!

Maan johtavassa hiihtokaupungissa viiden hiihtokeskuksen alueella korkealla vuoristoalueella sijaitseva kiinteistö tarjoaa upeiden näkymien lisäksi myös yli 1600 neliön kokoisen hiihtokartanon kaikki mukavuudet. Kotiin kuuluu seitsemän kylpyhuoneellista makuuhuonetta, joissa jokaisessa on oma terassi ja takka ja kolme ylimääräistä kylpyhuonetta. Talossa on enemmän peli- ja viihdelaitteita kuin joissakin vähittäispelikaupoissa.

Rakennusmateriaalina on ollut Shou Sugi Banin hiiltynyt sypressi, kroatialainen kalkkikivi, ovet ja ikkunat on rakennettu italialisesta teräksestä, katto on kuparia ja panoraamatornista aukeavat 360 asteen näkymät. Nautintoja tarjoavat sisä- ja ulkouima-altaat, kylpylä ja Himalajan suolahuone. Lista jatkuu sisäkiipeilyseinällä, keilahallilla, golfsimulaattorilla ja elokuvatetatterilla. Huippukeittiössä on oma kivipizzauuni. Kodin huipputekniikka takaa sen että home ja bakteerit eivät pääse jylläämään missään. Vesi ja ilma suodatetaan ja valaistus säätyy automaattisesti auringon kierron mukaan.
Tulevaisuuden suunnittelu on hyvä asia, ja miljardööri Weiner, jolla on varaa minkä tahansa mieleen juolahtavan asian toteuttamiseen tai hankkimiseen voi nyt keskittyä Park Cityssä lasketteluun. Hänen majapaikkansa, joka tunnetaan nimellä ”Monitor’s Rest”, tarjoaa kaikki mahdolliset ylellisyydet ja dramaattiset näkymät Monitor Bowliin ja Wasatch-vuorille.

Lisää luksusasumuksia välittää TopTenRealEstateDeals

 

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.