Reunallakin voi elää tyylillä

62
Kuvat: Compass

Aerosmith ei ollut nähnyt tätä taloa kirjoittaessaan kappaleen ”Livin’ on the Edge” 1970-luvulla kuin vasta sen rakentamisen jälkeen vuonna 2000, mutta jos olisivat, se olisi vienyt heidän inspiraationsa aivan uudelle tasolle.

Ainutlaatuinen muotoilultaan ja ehdottomasti ainutlaatuinen sijainniltaan se olisi voittanut enemmän kuin Grammy- tai Viewers’ Choice -palkinnon. Coloradon Evergreenin ulkopuolella sijaitsevan Bear Mountainin ylevän kallionkiven sisään rakennettu ja laajojen lasipintojen läpi avautuvat näkymät läheisille lumihuippuisille vuorille ja laaksoon. Rakennus on nyt myynnissä, hinta 4,99 miljoonaa dollaria.

Kaksikerroksisessa talossa on 830 asuinneliötä ja kahdeksan makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta kahdessa tasossa sekä kaksi makuuhuonetta vieraille autotallin yläpuolella ja niillä on oma terassi. Pääsviitti sijaitsee alimmassa kerroksessa, ja siinä on kaksipuolinen takka, oma terassi ja vaatehuoneet.

Talossa on suuri keittiömestaritason keittiö, jonka varustelun turvin valmistuvat niin vaativat juhlien ruoat kuin intiimit perheen ateriat keittiön saarekkeessa tai aamiaisbaarissa nautittavaksi. Keittiötä ympäröivät lasiseinät, jotka avautuvat ruokailukannelle, jonka jatkeena on sisätiloissa tila suuremman seurueen aamiaisruokailulle. Ruoanlaittoa tehdessään voi katsella lasiseinän läpi vaikkapa liskoa, joka ottaa aurinkoa hieman kauempana olevalla lohkareella. Olo- ja ruokailuhuoneet on rakennettu lohkareiden ympärille, ja lasisten ulkoseinien läpi näkyy lisää kivimuodostelmia luonnon monia taidemuotoja esitellen.

Yläkerrassa aukeaa kauneus, alakerrassa esittäytyy hauskuus. Siellä on kotiteatteri, kuntosali, pelihuone, jossa on baari, ja aurinkohuone, jossa on upotettu poreallas ja höyrysuihku – kaikista aukeavat upeat näkymät. Talon molemmilla puolilla on autotalli.

Aivan Denverin esikaupunkien ulkopuolella sijaitsevassa Evergreenissä on melko suuri kokoelma kirjailijoita, urheiluhahmoja ja muusikoita. Willie Nelson omisti siellä 44 hehtaarin maatilan, käsikirjoittaja Berkley Breathed, olympiakultaa taitoluistelussa voittanut Scott Hamilton ja Yhdysvaltain senaattori Gary Hart asuvat siellä, samoin kuin pahamaineinen John Hinckley, Jr. Värikkäitä persoonia on siis mukavasti ympärillä.

Lisää luksusasumuksia välittää TopTenRealEstateDeals

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.