Pierce Brosnanin Malibu Beachin Orkideatalo

Lausuttuaan kuuluisat sanat ”Bond, James Bond” filmeissä GoldenEye, Tomorrow Never Dies, The World Is Not Enough ja Die Another Day piti Pierce Brosnan yllä eleganttia elämäntyyliään kauan sen jälkeen, kun hänen Bond-toimikautensa päättyi vuonna 2002. Mainitut filmit ovat kaikki Bond-klassikoita. Upean ja eksoottisen Thaimaasta vaikutteita ottaneen talonsa omistajana jonka tontilla on 40 metriä ikiomaa merenrantaa Malibussa nautti hän ylellisestä elämäntavastaan. Tilava, huolella suunniteltu talo puhtaine linjoineen laudalta lyövin valtameri- ja rantanäkymin, on laitettu myyntiin 100 miljoonan dollarin arvosta.

Brosnan on tuonut taloon elementtejä ja vaikutteita jotka ovat tuttuja Bond-filmien hyvästä mausta joissa sisä,- ja ulkoarkkitehtuurin soinnukas yhdistäminen on korkealle arvostettu taidemuoto. Pierce ja vaimo Kelly Shaye Smith rakensivat talon vuonna 2000 viettäen siinä kymmenen vuotta antaen sille nimen ”Orchid House”. 

Talossa on viisi makuuhuonetta ja neljätoista kylpyhuonetta, ruokailutilat takalla, gourmettason keittiö jossa on myös takka, hovimestarin ruokakomero sekä viinihuone. Kotiteatterissa on baari ja porrastetut istuimet. Yhdessä siivessä on suuri peilein varustettu kuntosali, sauna, höyrysauna, japanilainen kylpyamme ja kylmä allas.

Ylimmässä kerroksessa on päämakuuhuoneessa kummallekin omat kylpyhuoneet sekä pukeutumishuoneet sekä kaksi takkaa. Siinä on myös iso terassi merinäköaloin. Ulkona on suuri terassi vieraiden viihdyttämiseen sekä erillinen oleskelu- ja ruokailutila, jossa on tuulisuojat jotka voidaan ottaa käyttöön tarvittaessa. Kaksikerroksisen vierastalon edessä uima-allas jonka vesi on merivettä, maisemoinnin kruunaavat palmut ja tuoksuvat trooppiset kukat ja omalle rannalle johtava polku. 

Malibu on aina elokuva-alan alusta alkaen vetänyt julkkiksia puoleensa kuin magneetti. Sinne ovat tähdet saapuneet purkamaan stressiä viettäen aikaa samanhenkisten ystävien seurassa antaen auringon paahtaa sopiva rusketus iholle hiekan valuessa varpaiden välistä. Tämän uuden rantaunelman, Orkideatalon uusi omistaja liittyy Lady Gagan, Julia Robertsin, Steven Spielbergin ja Courteney Coxin ystäväpiiriin. 

Lisää luksusasuntoja välittää TopTenRealEstateDeals